Zilliqa (ZIL) büyük bir ağ güncellemesi gerçekleştiriyor
Zilliqa (ZIL) büyük bir ağ güncellemesi gerçekleştiriyor

Zilliqa (ZIL) büyük bir ağ güncellemesi gerçekleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zilliqa (ZIL) geliştiricileri, 5.0.0 sürümüne başarılı bir ağ güncellemesi yaptıklarını açıkladı. Sürecin tamamlanması beş ay sürdü.

Blockchain projesi Zilliqa (ZIL) büyük bir ağ güncellemesi gerçekleştirdi

Güncelleme, akıllı sözleşmelerin işlevselliğini ve uygulanmasını iyileştirmeyi ve Blockchain’deki işlemleri hızlandırmayı amaçladı. Geliştiriciler ayrıca gömülü program dili Scilla’daki bazı hataları da kaldırdılar. Zilliqa, Haziran 2019’da Scilla hakkında akıllı sözleşmeler başlattı.Bunun dışındamekip, arıza yapan node’lerin çok daha kısa sürede ağdan kaldırılmasını sağlayacak olan DS itibar özelliğini getirdi. Bir blog yazısında,

Bu, DS üyeliğini yalnızca yüksek performanslı node’lerin komiteyi oluşturmasını sağlayarak daha da meritokratik hale getiriyor. Bu özellik için kredi topluluğumuzun katkısını aldık.

Zilliqa kullanıcıları artık kütüphaneye eklenen yeni API seçeneklerine erişebiliyor. Ekip ayrıca daha verimli olmaları için mevcut API işlevlerini de geliştirdi.  Yazma sırasında, Zilliqa CoinMarketCap tarafından oluşturulan küresel kripto para birimi derecelendirmesinde 72. sıradadır. Piyasa değeri 61 milyon dolar olan token 0,007 dolardan el değiştiriyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin