featured

Metaverse patlaması yaşanıyor: Zilliqa, yüzde 50 arttı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın başlangıcı oldukça hızlı oldu. Pazartesi günü altcoin varlıklarında ciddi ralliler kendini gösterdi. Özellikle de bu süre zarfında Metaverse varlıkları öne çıktı. Bunlardan en çok öne çıkan ise Zilliqa ve Gala oldu.

Zilliqa (ZIL) son 24 saatte %49,20 oranında yükselirken, Metaverse ekosistemindeki tokenler bugün büyük bir sıçrama görüyor. Aynı zamanda 24 saat içinde Metaverse’deki en büyük kazançtır.

Zilliqa’nın piyasa değeri şu an 415 milyon doların biraz altında. İşlem hacmi bir önceki güne göre %2591,03’lük bir sıçrama görüyor. ZIL tokeninin fiyatı son 1 güne bakıldığında 0,008564 USD artışla 0,02603 USD oldu.

Zilliqa haftalık ve günlükte arttı

ZIL, son 2 günde 550 adet akıllı sözleşme cüzdanı oluşturuldu. Altcoin’in artışı nedenlerinden biri olarak gösteriliyor. Diğer yandan Binance, vadeli işlemlerden ZIL para birimini delist etmişti. Ancak buna rağmen iyi bir performans geldi.

Ziliqa ekibi, saniyede binlerce işlemi tamamlama yeteneği ile yüksek verim sunmak üzere tasarlanmış, halka açık, izinsiz bir blok zinciri olarak birincil tasarımına dayanarak, şimdi işleri farklı yapmayı seçiyor.

Proje, blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir likit staking protokolü olan Avely Finance’in lansmanını da açıkladı. Ayrıca bir Web 3.0 müzik girişimi olan Token Traxx, Ziliqa desteğini duyurdu. Bununla beraber MetaMask da protokol desteğeni belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin