Zilliqa (ZIL)
Zilliqa Analizi: ZIL, yükseliş trendine katılıyor

Zilliqa Analizi: ZIL, yükseliş trendine katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zilliqa, fiyatı boğa bayrağı formasyonundan kırılırken yükseliş trendini sürdürmeye hazır. Yükseliş bayrağının kırılmasının ve bir aylık konsolidasyon döneminin ardından, Zilliqa (ZIL) başka bir yükseliş için hazırlanıyor.

Zilliqa’nın (ZIL) ufkundaki diğer kazanımlar

14 Aralık ile 27 Aralık arasındaki % 214 boğa rallisi, modelin bayrak direğini oluşturdu. Bu arada, o zamandan beri gelişen alçalan paralel kanal, modelin bayrağını oluşturdu.

Satın alma baskısında son zamanlarda yaşanan artış, ZIL’in bayrağın 0,078 dolardaki üst trend çizgisini kesmesine izin vererek potansiyel bir patlama oldu.

Alım emirleri birikmeye devam ederse, Zilliqa’nın piyasa değeri yaklaşık % 70 artarak 0,13 dolara yükselebilir. Bu hedef, bayrak direğinin yüksekliği ölçülerek ve bu mesafenin kopma noktasına eklenmesiyle ortaya çıkıyor.

Zilliqa US dollar price chart

Parabolik SAR iyimser bakış açısına güven katan başka bir gösterge. Bu eğilimi takip eden gösterge, Zilliqa’nın düşüş eğiliminin aynı zaman dilimi içinde sona ulaştığını tahmin ediyor.

Durdurma ve geri dönüş noktaları bir varlığın fiyatının altına her düştüğünde, bu olumlu bir işaret olarak kabul edilir. Bu nedenle, son tersine çevirme, ZIL’in trend yönünün düşüşten yükselişe doğru değiştiğini gösteriyor.

Geçmiş verilere göre durdurma ve tersine çevirme sistemi Zilliqa’nın seyrini belirlemede oldukça etkili olmuştur. 12 saatlik grafikte parabolik SAR’ın son iki sert alım sinyalleri, ZIL’in fiyatı sırasıyla % 14 ve % 95 arttı.

Zilliqa US dollar price chart

12 saatlikte 50 hareketli ortalama devam ettiği sürece, iyimser görünüm bozulmadan kalacaktır. Bununla birlikte, bu önemli destek bariyerini keserek, olasılıklar önemli bir düzeltme için büyük ölçüde artacaktır.

Bu gerçekleşirse, 12 saatlikte 100 ve 200 hareketli ortalama devreye girer. Bu ilgi alanları şu anda sırasıyla 0,056 dolar ve 0,038 dolar civarında seyrediyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


office 2019 home business satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin