featured

Zetly ve PowChess, daha fazla BSV blockchain tabanlı oyun sunmak için ortaklık duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zetly PowChess ile yeni bir ortaklığa imza attığını duyurmaktan gurur duyuyoruz. İki şirket, BSV Blockchain’i temel platform olarak kullanarak daha fazla insanın çevrimiçi oyun oynamasına izin vermek için birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

İki şirketin bir araya gelmesi oldukça önemli bir adım oldu.  PowChess teknoloji hakkındaki bilgilerini getirirken Zetly kullanıcı tabanı, pazarlama ve iletişim bilgilerini getirecek. Bu ortaklıkla birlikte iki şirket, sağlam projeler getirmeyi ve BSV blockchain tabanlı oyunlar hakkında farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Zetly CEO’su Michael Glijer şu ifadeleri kullandı:

Zetly, spor kulüpleri için finansman sorununu çözmeye çalışıyor. Birçok şirket pandemi sırasında sponsorluk anlaşmalarını kaybediyor. NFT’ler gibi dijital varlıkların yeni gelir akışları ve bağış toplama araçları sağlayacağına ve aynı zamanda taraftarların katılımı için yeni yollar getireceğine inanıyoruz. PowChess gibi çevrimiçi bir satranç sunucusu gibi şirketlerle ortaklık kurması kullanıcıların BSV Blockchain kullanarak gerçek para için oyunlarda rekabet etmelerine ve bunu yaparken farkındalık oluşturmalarına olanak tanıyacak.

PowChess benzersiz doğrudan platforma entegre edilmiş ödemelere sahip olmasının yanı sıra mikro ödemelere de olanak tanır. Daha varlıklı oyuncular büyük miktarlarda Bitcoin için oynayabilir ve para yatırmalarına izin veren kredi kartıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamazlar. Ancak daha küçük oyuncular veya kredi kartı almanın kolay olmadığı ülkelerdeki oyuncular, diğer satranç oyuncularıyla giriş yapmak için sorun yaşayabilir.

PowChess kurucu ortağı Gal Buki şunları söyledi:

Bu ortaklıkta Zetly, platformu, pazarlama becerilerini ve sahip oldukları kullanıcı tabanını sağlayacak. Onlara platform ve blockchain altyapısı için oyunlar sağlayacak. Bu, PowChess platformunu yeni alanlara genişletmeye ve özellikle Zetly ve platformu için inşa edilecek tamamen yeni oyunların yaratılmasına yardımcı olacak.

Zetly’de, P2E sektöründe fikirlerini geliştirmek isteyen profesyonel meraklıları yani PowCHess oyunlarının kalitesini ve geliştiricileri takdir ediyoruz. PowChess, “Hepsi Bir Arada” spor platformumuz için mükemmel bir çözüm olacak. Çünkü akıl oyunları ve mantık oyunlarında bile rekabet ve kazanç faktörü bulunuyor.

Medya Bağlantısı:

Krystian Dryniak – Pazarlama Uzmanı
[email protected]


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin