Zetly & Transmira ortaklığı duyuruldu!
Zetly & Transmira ortaklığı duyuruldu!

Zetly & Transmira ortaklığı duyuruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son teknoloji spor platformu olan Zetly, Transmira ile Metaverse’e erişmek ve çözüm üretmek için birlikte çalışan iki ekiple yeni bir ortaklık açıkladı. Zetly, birçoğu pandemi sırasında sponsorluk anlaşmalarını kaybeden spor kulüpleri ve grupları için finansman sorununu çözmeye odaklanıyor. NFT’ler gibi dijital varlıkların yeni gelir akışları ve bağış toplama yolları sağlayacağını umuyor.

Transmira, fiziksel dünyanın gerçekliğinin dijital oyunun sonsuz alanıyla buluştuğu Metaverse’in geliştirilmesine öncülük ediyor. Transmira’nın Omniscape platformu, heyecan verici yeni XR ortamında Artırılmış Gerçekliği (AR) Sanal Gerçeklik (VR) ile birleştirerek işletmelerin kullanıcılara etkileşim kurmasına olanak tanıyarak gerçek dünyadaki bir konumu hayata geçiriyor.

Transmira CEO’su Robert Rice, ortaklığın iki ekibin Pow Chess ve HasteArcade Metaverse çözümü oluşturmak için birlikte çalıştığını göreceğini söyledi.

Transmira CEO’su Robert Rice şu açıklamayı yaptı:

Ele aldığımız konu stadyumların tam ölçekli dijital ikizlerini yaratma yeteneğidir. Daha sonra, 3D nesneleri ve NFT’leri gerçek dünyadaki özel ürünler için özel tekliflere bağlamamıza izin veren patentli sanal ürünler teknolojimizi bir araya getireceğiz. Ortaklar birleştirildiğinde, stadyumlar için tam bir çözüm yaratacak. Başlangıçta Polonya liginde futbola odaklanacağız, oradan genişleme planlarımız var.

Rice ayrıca nihai hedefin birden fazla stadyumlu bir platforma sahip olmak olduğunu ve Zetly ile ortaklığın Polonya’da ve Doğu Avrupa’nın geri kalanında yeni pazarlara yeni yollar açtığını söyledi. Bunun yalnızca Bitcoin SV blok zincirinde ne kadar hızlı, ölçeklenebilir ve daha uygun olması nedeniyle mümkün olduğunu ekledi.

Zetly CEO’su Michael Glijer şunları söyledi:

Transmira, PowCHess ve Haste Arcade’den sonra BSV blokchain tabanlı geleceğin dijital çözümleri sunan ortağımız. Trasmira’nın Omniscape platformu ve Zetly ile işbirliği ile spor kulüplerinin aynı anda kazanma ve taraftarlara yeni harika deneyimler sunma imkanıyla şimdi hayal bile edemeyecekleri bir Metaverse dünyasına girmelerine izin vereceğine inanıyoruz.

Transmira CEO’su Robert Rice diğer taraftan birçok şeyi yapmak için blockchaine güvendiklerini dile getirdi. Rice son olarak şunları ekledi:

Bunun geçerli bir sanal NFT olduğu ve gerçek dünya ile ilişkili olmasının kanıtlanması gerekiyor. ‘Kripto paralara’ odaklanan diğer şirketlerin aksine bizim için gerçekten bir güvenlik ve takip sistemi. BSV, Metaverse geliştirme için ideal protokolü olarak yer alıyor. Zetly ekibiyle çalışmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz. Platforma sadece dijital ikiz stadyum konseptini getirmekle kalmıyor, aynı zamanda taraftar katılımını ve farkındalığını tamamen farklı bir seviyeye gelecek.  Önümüzdeki yıl yapacağımız bazı şeylerin spor endüstrisinin hızını ve gidişatını gerçekten belirleyeceğini düşünüyorum.

 

En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin