Zetly & Haste Arcade ortaklığı duyuruldu!
Zetly & Haste Arcade ortaklığı duyuruldu!

Zetly & Haste Arcade ortaklığı duyuruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain tabanlı spor platformu olan Zetly, Haste Arcade ile 24 Ağustos tarihinde yeni ortaklığını duyurdu. Zetly CEO’su Michael Glijer yeni gerçekleştirilen ortaklıkla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ortağımız Haste Arcade, Anında Liderlik Tablosu Ödeme (ILP) platformuna dayalı çevrimiçi oyunlarda anında kazanma imkanı tanıyor. Haste Arcade’in sunduğu çözümleri platformda sunarak sadece oyunculara değil, spor kulüplerine de mikro ödemelere dayalı ek gelir fırsatları sunuyoruz. Haste Arcade ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

Haste Arcade’in kurucu ortağı Joe DePinto ise şu ifadeleri kullandı:

Platformun amacı, eğlenceli ve basit deneyimler yoluyla blockchainin faydasını kullanıcılara göstermektir. Haste önemli spor takımlarına ve bayiliklerine daha sonra taraftarlarına sunabilecekleri hepsi bir arada bir Web3 deneyimi sunmak için Zetly, PowChess ve Transmira dahil olmak üzere diğer birkaç şirketle birlikte çalışacak.

Bizim tarafımız spor oyunlarını oynamak zorunda olmasa da taraftarlara etkileşimde bulunacak olanağı sağlamak. Bu, oynayabileceğiniz ve kazanabileceğiniz basit oyunlar aracılığıyla yapılır, takımlarıyla etkileşime girmeye devam etmek için etkileyici bir teşvik (taraftarlar için) bulunuyor.

DePinto, bunun Transmira, Zetly ve PowChess tarafından Bitcoin SV blockchain üzerinden tam bir spor metaverse çözümü sunarak çalışmaların destekleneceğini söyledi.

Spor dünyasında önümüzdeki yıllarda Web3’ü nasıl uygulayabileceklerini göstermek için önemli bir ortaklık olacak. Bu ortaklığın göstermeye çalıştığı şey, Bitcoin SV’nin (BSV), Haste’ye mikro ödemeler ve zincir üstü NFT’ler için ihtiyaç duyduğu şeyi sağlayan tek zincir olmasıdır. BSV ise bunu yapabilecek tek blockchain görevi görüyor.

Atari Salonu

Haste Arcade, dünyanın ilk Instant Leaderboard Payout™ arcade oyunudur ve gerçek zamanlı olarak mikro ödemelerle lider panosu yapan oyuncuları ödüllendirmek için blockchain teknolojisinden yararlanır.  ILPs™ ile birlikte, atari salonu ayrıca oyuncuların token kazanmalarına ve atari salonundaki oyunlarda kullanılabilecek NFT’leri satın almalarına olanak tanıyor. Bu özellikler, oyun geliştiricilerine oyunlardan para kazanmanın yeni bir yolunu sunuyor. Kullanıcıları reklamlara yönlendirerek oyuncular için giriş engelini azaltmayı hedefliyor. Atari salonu kendi oyunlarını yayınlar ve ayrıca ILP’leri™ oyunlarına dahil etmek isteyen oyun geliştiricileri için bir yazılım geliştirme kitine sahiptir.

 

En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin