ZeppelinOS Ethereum ağı üzerindeki araçlar için bir dizi geliştirme yapmayı amaçlamakta
ZeppelinOS Ethereum ağı üzerindeki araçlar için bir dizi geliştirme yapmayı amaçlamakta

ZeppelinOS yazılımı, Ethereum sözleşmeleri için çok şey vaat ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sonlandırılamayan Ethereum akıllı sözleşme hataları yakında geçmişte kalmış olabilir. Böylesi hatalar günümüzde Blockchain operatörleri için birçok soruna yol açarken, Smart Contract Solutions adında yeni bir girişim olan ZeppelinOS 2016 yılından bu yana veteran akıllı sözleşmeler geliştiricilerinden oluşan ekibin vizyonunu belirleyen bir sürümü yayınladı

ZeppelinOS Ethereum ağı üzerindeki araçlar için bir dizi geliştirme yapmayı amaçlamakta

ZeppelinOS Yazılım Lansmanı, Ethereum sözleşmeleri için daha kolay düzeltme vaat ediyor. Özellikle platform, geliştiricilerin mevcut kodlarını sürekli olarak geliştirmeleri için teşvik etmeleri adına özel bir kripto para birimi kullanmayı ve bu uygulamaları geliştirecek, yönetecek ve işletecek standart bir sistem oluşturmayı amaçlıyor.

Yapılan açıklamada ZeppelinOS, yüz milyonlarca doların akıllı sözleşmelerdeki güvenlik açıkları nedeniyle riske atıldığına inandığını belirtti. Bu nedenle şirket, ZEP tokenlerini bir düzeltme ve güncelleme öneren geliştiricilere sunarak bu sorunu düzeltmeyi umuyor. Tokenleri olan diğer kullanıcılar ise farklı teklifleri destekleyebilir.

Ana ağı birtakım firmalar test etmeye başladı

Ana ağın Cuma günü piyasaya sürülmesine rağmen, birtakım firmalar test etmeye başladılar ya da platformu test etmeye başlama planlarına sahipler. Bunlar arasında önemli startup’lar olan Protocol, Storj, TrueBit ve OB1 bulunuyor. OpenBazaar CEO’su Brian Hoffman, şirketinin resmi olarak kullanılmaya başlanmamış olmasına rağmen, şirketin platformla ilgilendiğini söyledi.

Sektörün önde gelen bir akıllı sözleşme denetçisi ve güvenlik odaklı bir organizasyon olduğunu kanıtladılar. OpenBazaar tokeninin gelecekteki çalışmaları için uzmanlıklarını ve ZeppelinOS’u kullanmayı umuyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin