"Zengin Baba Yoksul Baba"nın yazarından devasa Bitcoin fiyat tahmini

“Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarından devasa Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin’in 1,2 milyon dolara ulaşmasını bekliyor, ancak yine de altını daha çok seviyor.

Dev tahmin

Kitco ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin’in önümüzdeki beş yıl içinde nihayetinde 1,2 milyon dolara ulaşabileceğini tahmin etti.

Kiyosaki, salgının 2020’nin başlarında dünya ekonomisini etkili bir şekilde kapatmasının ardından 9.000 $’dan işlem görürken geçen yıl ilk kez kripto para birimini satın aldı:

Keşke pek çok insan gibi 10 sentten alsaydım, ama şimdi bir dahi gibi görünüyorum çünkü bugün 55.000 dolar civarında. Beş yıl içinde 1,2 milyon dolara çıkacağını düşünüyorum.

Geçen yıl, Kiyosaki doğru bir şekilde Bitcoin’in aşırı para basımı nedeniyle başka bir boğa koşusu yaşayacağını söyledi. MicroStrategy, Tesla ve Square gibileri artık bilançolarında kripto para birimine sahipler.

Bitcoin test edilmemiş durumda

Sadık bir Bitcoin savunucusuna dönüşmesine rağmen Kiyosaki, amiral gemisi kripto para birimi test edilmediği için hala altın ve gümüşü tercih ettiğini söylüyor

Potansiyel bir hükümet baskısından bahseden Kiyosaki, böyle bir olasılığın “çok ciddi bir endişe” olduğunu söyledi.

Altcoinler

Kiyosaki, altcoinlerin burada kalacağına da inanıyor, ancak hangisinin hayatta kalmayı başaracağından emin değil.

Mevcut piyasayı, Amazon ve Pets.com ile 90’ların sonundaki dot-com balonuyla karşılaştırdı ve genç erkeklerden tavsiye aldığını ekledi:

Kripto hakkında hiçbir şey bilmiyorum, bu yüzden her gün içinde olan genç adamlarla konuşuyorum ve beni biraz dolduruyorlar.

Kiyosaki, Bitcoin’in Amazon ile aynı şekilde dönüşüm ve uyum sağlama yeteneğine sahip olduğunu iddia ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin