ZEC fiyat analizi: Son 24 saat içinde yüzde 30 arttı

ZEC fiyat analizi: Son 24 saat içinde yüzde 30 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım’ın üçüncü haftasında yaşanılan düşüşten sonra kripto para birimleri yaralarını sarmaya başladı. Ciddi dip noktalarına iğne atan kripto varlıklar dönüş emaresini yavaş yavaş gösteriyor. Bunlardan biri de Zcash. Son 24 saat içinde yüzde 30 artan Zcash, toparlanmayı hızlı yaşadı. ZEC fiyat analizi bizlere neler söylüyor birlikte bakalım.

Kripto varlıklardaki yaşanılan hareketlilik Dijital Para Birimi Grubu CEO’su Barry Silbert’e bağlıyor. Büyük madencilik konsensüs yükseltmesi ani bir toparlanmaya neden olduğu görüşü hakim. Zcash, son 24 saat içinde en dip olarak 154 doları gördü. Buradan seken kripto para birimi 188 dolara kadar çıkış yaptı.

Gizlilik odaklı bir altcoin olan Zcash, yeni bir yol haritası çizdi. Bu yol hatırasını açıklamasıyla birlikte birden fiyatlanma yaşadı. İş Kanıtı (PoW) yerine Hisse Kanıtı’na (PoS) geçmeye hazırlanıyor. Dün bununla ilgili yeni bir yol çizileceği duyuruldu.

ZEC fiyat analizi

Yeni bir yol haritası belirleyen Zcash, fiyatlanmayı da beraberinde getirdi. ZEC fiyat analizi için yüzde 30’luk artışa sahne olduğunu söyleyebiliriz. Electric Coin Company, Zcash’in arkasındaki en güçlü şirket. İşletme, yerel bir cüzdan geliştirmek için Hisse Kanıtı’nın daha güvenli ve merkezi olmayışından dolayı tercih ettiğini belirtiyor. Ayrıca Barry Silbert ZEC para biriminin 21 milyon arzla sınırlı olduğunu ima ederek Bitcoin’e atıfta bulunuyor.

ZEC, son olarak Mayıs ayında 300 doları geçti. O günden bu yana düşüş içinde olan varlık yeniden sıçrama yapmak istiyor. 2020 Aralık ayında 50-60 dolar bandında dolaşan Zcash, 2021 yılını fena geçirmiyor. Ancak eski ATH’sini geçmesi için halen fırsatı var. Haberi yaptığımız şu sıralarda 175-180 dolar bandında dolaşıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin