zclassic
ZClassic yükselmeye devam ediyor! Beklenen Fork ne zaman gerçekleşecek?

ZClassic yükselmeye devam ediyor! Beklenen Fork ne zaman gerçekleşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ZClassic hakkında tüm söylenenler sadece bir dedikodu olabilir. Fakat ZCL, kripto pazarının bugünlerde ne kadar orantısız olduğunu kanıtlayan bir varlık gibi hareket ediyor. Bu bağlamda bizlere bir kripto paranın aniden herhangi bir yerden bir yere nasıl gelebileceğini gösteriyor. ZClassic (ZCL), yaptığı bu fiyat hareketleri ile aynı zamanda kripto para dünyasında merak uyandırıcı bir fenomene dönüşüyor.

Bir varlık piyasaya sürüldüğünde, ortadan kaldırılması son derece zordur. Hiçbir geliştirici takımı ve nodeları kapalı bir ağa bağlı ağ olmayan ZClassic hala talep görmektedir. Bu talebin, çatallanma olacak coinin ZCL sahiplerine verileceği yönündeki söylentilerden dolayı devam ettiği tahmin ediliyor.

Grafik

Geçtiğimiz gün, ZCL bir aralık vermeden ,yüzde 34 daha büyüyerek 27,72 dolara çıktı. Bunun yanında bu fiyatın spekülatörlere göre kısa vadede en az 10 kat artması bekleniyor.

Bir kripto para yatırımcısı olan Zeeshan Najeeb ise konu ile ilgili attığı twitinde şunları söyledi:

“Ethereum’un ZCL ile çatallanacağı konusunda içerden aldığım duyumlar var. Yeni coin gizlilik ve akıllı sözleşmelere sahip olacak. Sanırım bu cumartesi günü ilan edilecek. Yapabiliyorsanız şimdi ZCL alın. Bu sefer fiyatı 300 dolara kadar yükselecek gibi”

ZCL hakkında ilginç olan şey, herhangi bir forka yol açabilmesidir – teknoloji mevzu dışı olacaktır. Ancak, bilinmeyen bir nedenden dolayı, fork, ZCL’nin sahiplerine, faiz gibi coin verebilecek.

Borsaların bu sefer yardımcı olup olmayacağı da bilinmezliğini korumaktadır. ZCL’nin en son fork açıklamasının ardından, borsalar ZCL sahiplerine yardım ve bakiye tahsis etmeye yönlendirilmişti. Özel bir anahtarı bulunan cüzdanda para bulundurmanın tavsiyesi, ZCL sahiplerinde işe yaramaz ZCL coinlerini barındıran borsalardan bazıları, cüzdanlarındaki sıkıntılardan dolayı para çekmeyi güvenli hale getiremedi. Bu nedenle ZCL, teknolojik hedeflerini tamamlamak için borsalara dayanan bir başka projeye dönüştü.

Forkun bu hafta sonu açıklanacağı yönünde beklentiler var. Bu beklentilerin bazıları, fiyatın birkaç ay öncesine dayanarak ve 100 doların üzerindeki değerini geri alabileceğine inanıyor. Bununla birlikte, varlığın ne kadar uzağa gideceği bilinmemektedir.

ZClassic yoluna yeni bir takımla mı devam edecek?

ZCL dijital varlığı, geliştiricilerinin Bitcoin Private (BTCP) projesine geçmesiyle, adeta yoluna geliştiricisi olmadan devam etmek zorunda kalmıştır. Bununla birlikte, bazı spekülasyonlar bir fork değil, bunun yerine ZCL’nin yenilenmiş gelişiminden bahsetmektedir. Bu durumda, ZCL dikkat için mücadele eden gizlilik coinlerinden biri olabilir. ZCL, düşük arzından dolayı benzersiz olduğundan, kıt olması önemli bir fiyat artışına yol açabileceği beklentilerine yol açmaktadır.

cryptovest

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin