featured

ZCash fiyatı artıyor ve bu gelişmeler fiyatı pozitif yönde etkiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu zamanlar ZCash topluluğu için oldukça heyecan verici zamanlar. Hızlı art arda birçok değişiklik oluyor ve ZCash fiyatı da nispeten olumlu bir büyünün tadını çıkarıyor gibi görünüyor. En yeni ZCash cüzdan güncellemesi, oldukça büyük değişiklikler ve geliştirmeler getiriyor.

ZCash fiyatı olumlu bir büyünün tadını çıkarıyor

3- HD anahtar üretimi

ZCash Sapling yükseltmesi oldukça heyecan verici oldu. En yeni ZCash cüzdanında, tüm yerel adreslerin ZIP 32’ye dayalı olarak HD anahtar oluşturmak için kullanacağı görülüyor. Transparent and Sprout adresleri, hala geleneksel anahtar üretimine güveniyor olacak. Bu nedenle, ek gizlilik isteyenler ekstra güvenli anahtar üretimi desteğinden yararlanabilir.

Kullanıcılar için, HD anahtar oluşturmadan önce belirli bir ön koşul yok. HD cüzdanların ana seed’leri, özün düzenli olarak yedeklenmesini sağlayan tüm olası Sapling özel anahtarlarını yeniden oluşturmak için kullanılacak. HD cüzdanların ithalatının ve restorasyonunun bir sonraki ZCash cüzdan güncellemesinde desteklenmesi beklenmekte, ancak yine de bu resmi olarak onaylanmadı.

2- Sapling TestNet desteği

2.0.1 node çalıştırmak isteyen Zcash kullanıcıları için, bir karşılamadan daha fazlası var. Test ağındaki Sapling’i desteklemeden önce, node’yi belirli parametrelerle çalıştırmak artık gerekli değil. Bunun yerine, bu işlevsellik artık varsayılan olarak etkin, bu da göz önünde bulundurulması gereken her şeyi çok daha ulaşılabilir bir çözüm haline getiriyor. Bir çok kullanıcının keyfine varacağı bir başka yaşam kalitesi iyileştirmesi.

ZCash node sahipleri hala V2.0.0 üzerinde çalışıyor, hemen en son sürüme yükseltmeleri için tavsiye ediliyor. Bu yeni sürüm ayrıca, minimum zorluk bloklarının çıkarılmasına izin vermek için bir konsensüs kural değişikliği getiriyor. Yükseltme başarısızlığı, her zaman kaçınılması gereken potansiyel bir zincir bölünmesine neden olacak. İstemciyi yükseltmek karmaşık bir süreç değil, bu yüzden bunu yapmamak için bir sebep yok.

1- MainNet Sapling desteği

Belki de bu özel ZCash cüzdan güncellemesindeki en büyük güncelleme, MainNet Sapling aktivasyonu biçiminde geliyor. Bu yeni sürüm, bu büyük ağ yükseltmesiyle uyumlu ve Zcashd cüzdanı RPC’sinde büyük destek sağlar. Tüm kullanıcılar, madenciler ve servis sağlayıcıları, geçişin sorunsuz bir şekilde gerçekleştiğinden emin olmak için bu yeni müşteriye mümkün olan en kısa sürede geçmeli.

İlk Sapling bloğunun bugünden itibaren bir haftadan daha kısa bir süre içinde nasıl işleneceğini göz önüne alarak, client’i yükseltmek için fazla zaman kalmadı. Gelecek için hazırlanmak her şeyden önce tavsiye edilen bir eylem. Böyle bir client’i yükseltmek zor bir süreç değil, ancak zaman gerekiyor gibi.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin