Kritik seviyeyi hedefleyen Ethereum yeni bir hamleye mi hazırlanıyor?
Kritik seviyeyi hedefleyen Ethereum yeni bir hamleye mi hazırlanıyor?

Zayıflık işaretleri gösteren Ethereum için sıradaki hamle kritik aşamaya işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, son zamanlarda Bitcoin’in gördüğü ivmeye yetişmek için mücadele ediyor. Bu durum, boğaların bir hamle daha yapmaya hazırlanırken fiyatının son dönemdeki en yüksek seviyelerinden yaklaşık %5 düşmesine neden oldu.

Bitcoin’in devam eden konsolidasyon aşaması da şu an ETH’ye yardımcı olmuyor. Çünkü bazı yatırımcılar BTC’nin reddedilme beklentisiyle ETH gibi daha volatil varlıklardan kaçıyorlar.

Hâlâ 400 doların üzerinde sabit duran fiyat yukarı doğru gidişin yakın olabileceğini gösteren olumlu bir işaret.

Bir analist, ETH’nin tek bir temel teknik seviyenin altında kaldığı sürece zayıflık görmesini beklediğini belirtti.

Bitcoin şu anda 13.000 $ civarında sıkı bir konsolidasyon aşamasına yakalanmış durumda ve Ethereum gibi altcoinlerin biraz zayıf olmasına neden oluyor.

Yatırımcılar, piyasa çapındaki son yükselişin sürdürülebilir bir rallinin başlangıcını işaret edip etmeyeceğini veya ciddi bir olumsuzluğun onu takip edip etmeyeceğini hala bilmediğinden, bu zayıflığın muhtemelen belirsizlikten kaynaklandığına işaret ediyorlar.

ETH trendlerinin büyük olasılıkla Bitcoin’e bağlı olacağı görülüyor. Ancak bu bağlılık, bir anahtar seviyenin altında kaldığı sürece Ethereum’un düşük performans göstermesine neden olabilir.

Ethereum Bitcoin’e ayak uydurmaya çalışıyor

Ethereum, şu anda 408 $ seviyesinden işlem görüyor. ETH’nin, 420 dolarlık yüksek seviyelerinden yaklaşık %5 düştüğünü ve BTC’nin yalnızca dün belirlediği yüksek seviyelerin altında işlem görüyor olduğunu belirtmek gerekiyor.

ETH düşmeye devam ederse, boğalar 400 dolar seviyesini savunacak. Zira bu seviyenin altına doğru bir düşüş fiyatı daha da aşağılara çekecek.

Kilit seviyeye dikkat

Bir analist, Ethereum’un fiyat hareketiyle ilgili düşüncelerini paylaşırken, son düşüşün ETH’yi önceki destek direnci seviyesini 420 $ civarına düşürdüğünü gözlemledi.

Bu seviye kırılıncaya kadar Ethereum’un zayıflık belirtileri göstermeye devam edebileceğini belirtiyor.

Ethereum

Bitcoin mevcut direncini aşabilirse, Ethereum ve diğer altcoinlerin daha yüksek seviyelere çıkmasına izin veren ciddi bir rüzgar yaratabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin