Cardano yatırımcıları buraya: Beklenen kırılma geliyor! Neler olacak?
Cardano yatırımcıları buraya: Beklenen kırılma geliyor! Neler olacak?

Zayıflayan bu yıldız altcoin, dipten alım fırsatı mı sunuyor? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, şu sıralar hem boğalar hem de ayılar için bir hayal kırıklığı kaynağı. Son günlerde düşüş ve yükseliş kırılmaları için çoklu kurulumlar ve pozisyonlar reddedildi. Nihai sonuç, fiyat hareketinde devam eden daralma oldu.

Şu anda, fiyat hareketi düşüş eğilimi gösteriyor ve önceki bazı dip seviyelere hızlı bir test söz konusu olabilir.

Cardano teknik göstergeleri ne anlatıyor?

Cardano fiyatı aşırı düşüş koşulları ve satış için olgunlaşmış bir kurulum gösteriyor. Cardano Tenkan-Sen, Kijun-Sen, Senkou Span A ve Senkou Span B’nin altında işlem görüyor. Kripto para birimi ayrıca düşüş flamasının altında işlem görüyor ve oluşumun başından bu yana bu flamanın altındaki ilk kapanış yaşanabilir. Bu kritik…

Satıcılar Cardano fiyatını düşüş flamanın altına çekebilirse, o zaman %161,8 Fibonacci düzeltmesine doğru 1,80 dolardan bir itme çok olası. Bununla birlikte, 1,80 doların aşılması ve bunun yerine 1,70 dolar değer alanına düşmesi de tamamen mümkün. Ek olarak, hacim profili 2,02 ile 1,80 dolar arasında önemli ölçüde inceliyor.

ADA dipten alım fırsatı mı sunuyor?

Ayılar dikkatli olmalı.

Geniş kripto para birimi piyasasında önemli bir ivme devam ediyor ve Cardano, emsallerine kolayca yetişebilir ve yükselişe geçebilir.

Ayrıca fiyat hareketi çok yönsüz olduğundan, Cardano fiyatının yükselmesi de eşit derecede muhtemel. Mevcut konumdan, Cardano’nun önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yeni bir hamleye başlaması için 2,39 dolarda bir kapanış yeterli olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin