featured

Yatırımcıları yasta! Yüzde 30 oranında düşüş yaşayan altcoin ne zaman geri dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Sandbox (SAND) fiyatı, dört günlük düşüşünü sürdürerek bugün de baskı altında kalmaya devam ediyor. Altcoin’in fiyatı 5,48 dolar ile 4,6 dolar arasında geziniyordu.

Ancak son olarak, toplamda %28 oranında bir düşüş yaşayarak 17 Ocak tarihinde kırılma yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada Sandbox’ın 24 saatlik işlem hacmi 988,924,904 dolara geriledi ve 3,68 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sandbox bugün neredeyse %8 oranında düşüş yaşadı. Satıcılar, %0.618 Fibonacci düzeltmesinin altında bir düzeltme istiyor. Momentum osilatörü ise aşırı satım bölgesinde.

Metaverse token’ı 3,00 dolar civarında sorun yaşayabilir

Altcoin Sandbox’ın fiyatı, 25 Kasım tarihinde ulaşılan ATH’ye göre açıkça bir düşüş trendinde. Alıcılar 26 Aralık tarihinde azalan trend çizgisini kıramadı. O zamandan beri, hacimlerin desteğiyle ayılar trendi domine ediyor. Bununla birlikte, aşağı yönlü risk 3,60 dolarlık birleşme bölgesinin yakınında sınırlı görünüyor. Bu seviyeler, Fibonacci geri çekilmesi ile birlikte yeni yatay destek bölgesi olacak.

Altcoin’in haftalık grafiği, ocak ayının ikinci haftasında oluşan bir Doji mum çubuğunun ve ardından büyük siyah mumunun oluşumu ile ayıların kontrolünde olduğunu gösteriyor.

altcoin SAND grafik

52 civarında işlem gören haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI), fiyatların bir miktar yukarı yönlü ivmeye tanık olabileceğini gösteriyor. Ancak azalan MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı), herhangi bir yukarı yönlü hareketin gerçekleşebileceğine dair teorileri reddediyor.

Ayrıca, fiyat 3,30 dolardaki 20 DMA’ya yaklaşıyor. Ardından, eğer 3 dolardaki psikolojik seviye kırılırsa o zaman 2 dolar civarındaki seviyelerin önü açılacaktır.

Öte yandan, 5 doların üzerinde gerçekleşecek bir günlük kapanış ile yatay direnç seviyesi boğalar için senaryoyu değiştirebilir. Ardından, piyasa katılımcıları 26 Aralık tarihinin en yüksek seviyesi olan 7,10 doların da üzerine çıkıldığını görebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin