featured

Decentraland yüzde 30 oranında bir düşüş yaşadı – MANA düşüş trendine devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Özellikle son zamanlarda yaptığı piklerle birlikte yatırımcıların gözdesi olmayı başaran altcoin MANA fiyatı aşağı yönde gitmeye devam ediyor. 2021 yılının son günleri için geçerli olacak trend, kilit destek noktası ile belirlenecek. Kilit destek bölgelerinde tutunamaması durumunda ciddi bir düşüş beklenecektir.

MANA fiyatı, günlük Tenkan-Sen’in üzerinde herhangi bir ivme elde etmek için son iki hafta boyunca mücadele etti. Alıcıların tepkisinin düşük kalması, ayıların kalıcı satış baskısının devam etmesine izin verdi.

MANA fiyat destek noktaları 2,75 dolar ile 3,25 dolar arasında

Birçok kripto para birimi gibi, MANA da sert bir düşüşle karşılaşmadan önce son destek noktalarından birine tutunmaya çalıştı. Aşağıdaki çizelgede gösterilen kırmızı gölgeli bölge, büyük bir teslim olma hareketinin gerçekleşmesinden önceki son destek seviyesini temsil ediyor.

mana grafik

2,80 dolar seviyesi bu hafta için izlenmesi gereken kritik seviye. MANA, alıcıları ve alıcıların çözümünün ne olacağını test etmek için 2,80 dolar seviyesine kadar gitmeye hazır gibi görünüyor. Yatırımcılar, yüksek hacimli bir bölge olan Senkou Span B ve %38.2 Fibonacci düzeltme payının bu değer alanını paylaştığından dolayı burada güçlü bir destek beklemeyebilirler. Ancak, bu bölgede tutunamamak coin için felaket anlamına gelebilir.

2.80 dolar seviyesinde veya daha da altında yaşanabilecek bir günlük kapanış, iki önemli düşüş olayını tetikleyecektir.

İlki, son yüksek hacimli düğümün altında 2,80 dolar ile 1,00 dolar seviyeleri arasında bir kırılma olacaktır. İkinci düşüş olayı ise İdeal Ayı Ichimoku Breakout için tüm gereksinimleri karşılayan Decentraland fiyatıdır. Bu da aşağı yönlü sürekli baskının devam edeceğinin bir işareti.

Yakın vadeli düşüş görünümünü geçersiz kılmak için Decentraland fiyatının önemli bir ralliye ihtiyacı var. MANA’nın önce Tenkan-Sen’in üzerinde 3,70 dolardan kapanışı yapması gerekiyor. Daha sonrasında ise günlük Kijun-Sen’in üzerinde 4,55 dolar seviyesinde kapanışı yapması gerekiyor. İhtiyacı olan ralliye ancak bu şekilde ulaşabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin