Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Kripto para piyasası yeniden 200 milyar doların üzerinde, altcoin’ler hareketlenmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

200 milyar dolarlık pazar, Kasım ayının üçüncü haftasından bu yana güçlü bir direnç ve destek alanı olarak hareket ediyor.

Bu yılın başlarında Bitcoin’deki artış, şüpheli short sıkışması girişimi ile başladı. Daha sonra, İran ve ABD arasındaki artan gerilim, küresel bir etki olarak piyasaları şekillendiriyor.

Bununla birlikte, Bitcoin hala 7800 dolar olan paralel kanalın üst direncinden tamamen kopmadığından, kısa vadeli yatırımcılar, şüpheci kalmaya devam ediyor.

Altcoinlerin boğa reaksiyonu üzerinde daha olumlu bir etkisi olduğu görülüyor. Ether (ETH), Aralık ayında 120 doların altındaki düşüş eğilimlerinden ayrıldı. Şu anda 50 MA direnci 141 dolar fiyatıyla 146 dolar ile 139 dolar olan bir direnç aralığında işlem görüyor.

ethusd

Bazı altcoin kazançları yüzde 20’nin üzerinde

Ayrıca, Tether ve Bitcoin Cash’in (BCH) Pazar payı her biri yaklaşık % 2’dir. Olumlu düşünceler, Litecoin, Bitcoin SV ve Monero [XMR] dâhil olmak üzere çoğu altcoinde kazançlara neden oldu.

Bitcoin’deki yükseliş momentumu yılbaşından sonra şekillenmeye başladığında Altcoin’ler yüzde 20’nin üzerinde artış kaydetti.

xmr bch

Son çeyrekte aşağı yönlü hareket sırasında, toplam Altcoin hâkimiyeti yüzde 32’nin altına düşmüştü. Ayrıca bu, USDT stabilcoinini de içeriyor.

Mati’nin XRP görüşleri

XRP’nin gerçek faydası hakkındaki belirsizlik, hala 0,2 doların altında işlem gördüğü için yatırımcı güvenini zayıflatmaya devam ediyor.

Son zamanlarda, önde gelen finans ve kripto analisti Mati Greenspan, Twitter’da aynı konudan bahsetti. Daha sonra günlük bülteninde, XRP’nin geleceğinin kasvetli olduğunu belirtti.

Ripple, XRP’nin gerçek kullanımı konusunda net değilken, bankalardan kendi dijital tokenini geliştirme niyetiyle rekabeti artıracak gibi gözüküyor.

Ayrıca, eylemin tüm kripto para birimleri listesinde yaşayabilirliği 2017 balonundan sonra mümkün değil. Boğa rallisinin zirvesi sırasında altcoinler, zirve fiyatlarından yüzde 90 oranında aşağı gelmiş durumda. Bu nedenle, hem yeni hem de eski yatırımcılar hala şüpheci olabilir.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin