Yüzde 137.000 yükseliş gerçekleştiren popüler altcoin’in kurucusuna büyük onur – listenin başında
Yüzde 137.000 yükseliş gerçekleştiren popüler altcoin’in kurucusuna büyük onur – listenin başında

Yüzde 137.000 yükseliş gerçekleştiren popüler altcoin’in kurucusuna büyük onur – listenin başında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans, bu yıl kripto endüstrisi için roket yakıtı oldu. Mütevazı başlangıcından itibaren bir dizi yeni protokol ve bunları oluşturan kişilikler ortaya çıktı.

DeFi analiz portalı DeFi Prime, bu yıl sektördeki en iyi kişiliklerin ve yenilikçilerin bir listesini hazırladı.

Getiri toplayıcı Yearn Finance’in yaratıcısı Andre Cronje, kuşkusuz bu senenin en çok dikkat çeken kişiliği. Kendisi aynı zamanda, küresel bir paydaşlar topluluğu ile işbirliği içinde harika DeFi hizmetlerinin nasıl oluşturulacağına dair planı hazırlayan inanılmaz derecede alçakgönüllü ve yetenekli bir lider.

Diğer DeFi kişilikleri

İkinciler arasında, Oracle temelli veri ve fiyat akışları için standart çözüm haline geldiği için platformu 2020’de sıçramalar yaratan Chainlink kurucu ortağı Sergey Nazarov da vardı.

Uniswap kurucusu Hayden Adams, dünyanın en büyük merkezi olmayan borsasına pilotluk yapmak ve Ethereum’u tekrar ilgi odağı haline getirmek için listeyi hazırladı. Uniswap, bir aşamada Coinbase’den daha fazla işlem hacmine ve UNI verim çiftçiliği çılgınlığının doruğunda 3 milyar doların üzerinde bir teminat kilidine sahipti.

Aave’nin kurucu ortağı ve CEO’su Stani Kulechov, borç verme protokolünün ekibi Ocak ayından bu yana yüksek kaliteli sürümün ardından yüksek kaliteli yayın gönderdiği için aday gösterildi. Protokolün yerel AAVE tokenı, yılın başından bu yana yaklaşık %5.000’lik bir artışla 2020’nin en iyi performans gösteren DeFi varlığı oldu.

Compound Finance’tan Robert Leshner ve Synthetix kurucusu Kain Warwick de bu yılki verim çiftçiliği çılgınlığını ateşledi.

Birkaç akıllı sözleşmeyi kurtaran “samczsun” ve Yearn çekirdek geliştiricisi “banteg” adlı bir avuç kodlayıcı ve geliştiriciyi de unutmayalım.

Listede olmayanlar

Listede göze çarpmayan, Serum ve FTX’in kurucusu ve SushiSwap’in kurtarıcısı olan Sam Bankman-Fried, bu yıl DeFi endüstrisinde önemli bir figür oldu.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin bile, tüm DeFi ekosisteminin yaratılmasına yardım ettiği ağ üzerinde çalıştığını düşünürken oldukça şaşırtıcı bir şekilde listede yer almadı.

Ayrıca bu yıl sektöre içgörü ve eğitim sağlayarak harikalar yaratan sayısız başkaları da var. Bunlardan bazıları Camila Russo, Ryan Sean Adams ve Anthony Sassano.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin