Çılgın yükseliş mi geliyor? Metrikleri alev alan bu altcoin gözünü rekora dikti!
Çılgın yükseliş mi geliyor? Metrikleri alev alan bu altcoin gözünü rekora dikti!

Yüzde 1250 artan bu altcoin, Cardano ile birlikte çalışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yılın başından bu yana %1,250’nin üzerinde artış gösteren bir kripto varlığı, şimdi akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA) ile birlikte çalışıyor.

Cardano ile ortaklık

Bu hafta, Orion Protocol (ORN) Twitter’da, hizmetlerini Cardano blok zinciri ile entegre etmek için araştırma ve geliştirme kuruluşu Input Output (IOHK) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ocak ayından bu yana, Orion tokeni iyi bir performans gösterdi ve bu Mart ayında 2,16 dolardan 29,25 dolara yükseldi. Projenin şu anda 346 milyon dolar değerlemesi ve 1.6 milyar dolarlık tamamen seyreltilmiş değerlemesi bulunuyor.

Orion Protocol, kripto kullanıcılarının tek seferde merkezi ve merkezi olmayan borsalarda likiditeye erişmesine olanak tanıyan bir toplayıcıdır. Proje, Cardano’nun üzerinde gelişen ilk likidite toplayıcısı olacak.

Orion, Cardano ile ortak olmanın protokolün “protokolün ve her bir çözümün çok daha fazla birlikte çalışabilirliği, ölçeklenebilirliği ve performansına” erişmesine izin vereceğini ekliyor.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, en büyük altıncı kripto varlığına akıllı sözleşme yetenekleri getirecek olan Alonzo testnet’in bu ay erken başlayabileceğini söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin