Shiba Inu ekosistemine bağlı olan bu altcoin, 1 haftada yüzde 200’ü devirdi

Yükselişler peş peşe: Teşvik fonu alan altcoin, 3 ayın zirvesinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa yeşil ışık yakmaya devam ediyor. Kripto varlıklar sırasıyla büyük rallilere imza atıyor. Bu ralliler iyi haberle destekleniyor. Grafiği sıkışan kripto para birimleri adeta patlama yaşıyor. Bir altcoin ise aldığı yatırım ile beraber 3 aylık zirveye ulaştı.

Kendi adını taşıyan blok zinciri protokolünün arkasındaki yerel token olan CELO, kripto pazarında yükselişe eşlik eden varlıklardan bir tanesi. Token 5 Nisan Salı günü erken saatlerde 5,19$ ile üç ayın zirvesini gördü.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, altcoin bu seviyelerde işlem gördüğü en son Ocak ayının başındaydı. 4,89 dolara yapılan bir düzeltmeye rağmen, token hala son güne göre %20’den fazla ve geçen hafta %42 gibi yüksek bir artış gösterdi.

Altcoin, son haftanın parlayan yıldızlardan biri

En son fiyat hareketi aynı zamanda tokenın piyasa değerinin 2 milyar doların üzerine çıkardı.  Ayrıca altcoin piyasanın, en büyük 60 kripto para birimi arasına girebildi.

Altcoin fiyatındaki artış, Pazartesi günü Barselona’da başlayan iki günlük bir konferans olan Celo Connect etkinliğinin ortasında gerçekleşti. Konferansın ilk günününde öne çıkan olaylarından biri, Celo Vakfı’nın kripto ödemelerinin küresel olarak benimsenmesini teşvik etmek için 20 milyon dolarlık girişimi olan “Connect the World” duyurusu oldu.

Celo ağı, diğer akıllı sözleşme özellikli ağlar gibi, kullanıcıların merkezi olmayan finans (DeFi) ve değiştirilemez tokenler (NFT’ler) gibi sektörleri hedefleyen merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) oluşturmasına olanak tanıyor. Bu da altcoini pek çok platformdan ayrı tutuyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin