featured
Yükselmesi beklenen 9 altcoin

Yükselişe hazırlanan 9 altcoin! Analiz firması paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası 2022 yılına durağan başladı. Analiz firması Santiment, bu durağanlıktan güçlü çıkması bekledikleri 9 altcoin’i paylaştı. Santiment’e göre bu kripto paralar çok yakında kırılma yaşayabilir ve sert yükselişler görebilir.

Santiment’in verilerine göre en güçlü yükselmesi beklenen kripto paraların altı tanesi şöyle:

  1. Axie Infinity (AXS)
  2. Monero (XMR)
  3. Quantum (QTUM)
  4. Ankr (ANKR)
  5. Raydium (RAY)
  6. DigiByte (DGB)

Bu altcoinler neden önemli?

Axie Infinity bir oyun kripto parası olarak biliniyor. Monero gizlilik özellikleriyle tanınırken merkezsiz finans uygulama (Dapp) platformu Quantum (QTUM) da yükseliş için güçlü adaylardan. Web3 odaklı ANKR, Solana tabanlı likidite sağlayıcısı Raydium (RAY) ve XRP’nin rakibi DigiByte (DGB) de Santiment analizine göre öne çıkan kripto paralar arasında bulunuyor.

“Düşüş eğilimi yaşanan dönemlerde yatırımcılar tarafından farklı bir ilgiye maruz kalan en az birkaç kripto para vardır. Son içgörülerimize göre XMR, AXS, QTUM, ANKR, RAY ve DGB’nin negatif fonlama oranları, karşımıza potansiyel fırsatlar çıkarabilir.”

Piyasaya aşırı miktarda “açığa satış satıcısı” girdiğinde kısa süreli bir sıkışma meydana gelir ve sonrasında tasfiyelerin zincirleme reaksiyonuna ve dolayısıyla güçlü bir ralliye neden olan beklenmedik bir fiyat artışıyla karşılaşırız. Firmaya göre, Monero’da düşüş bekleyen yatırımcılar kendilerini böyle bir senaryoya karşı savunmasız hale getiriyor.

Hangi DeFi varlıkları yükselebilir?

Santiment ayrıca merkezsiz finans (DeFi) sektörünün bu yeni yılda sağlıklı büyümeye hazır göründüğünü söylüyor. Firma, piyasanın çoğu yatay işlem görürken, güç gösteren en boğa görünümlü DeFi paralarından üçünü paylaştı.

“DeFi varlıkları 2022 başında bazı güzel büyüme işaretleri gösteriyor. YFI, UNI ve AAVE, yılın ilk Pazartesi günü yükseliş görünümüyle şimdiye kadar güzel bir şekilde ilerliyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin