Yükselişe geçen altcoin bu seviyeleri hedefliyor!
Yükselişe geçen altcoin bu seviyeleri hedefliyor!

Yükselişe geçen altcoin bu seviyeleri hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En son Terra fiyat analizi, altcoin’in fiyatında bir artış kaydedildiği için bugün yükseliş gösteriyor. Boğalar fiyat tablolarına geri döndü ve yükseliş momentumu güçleniyor. Boğalar ilerledikçe, fiyat ani bir yükselişin ardından 52,7 dolar seviyesine ulaştı. Düşüş momentumu son birkaç günde yoğunlaşmıştı, ancak şimdi boğalar pozisyonlarını koruyor ve altcoin’e başarılı bir şekilde destek sağlıyor. LUNA/USD için bir sonraki direnç 56 dolar seviyesinde bulunuyor.

Güncel Terra fiyat analizi

Bir günlük Terra fiyat analizi, fiyatın bugün 52,7 dolar seviyesine yükseldiği ve bir gecede yüzde üçten fazla değer kazandığını gösteriyor. Yükseliş aktivitesi dünden beri yoğunlaşıyor ve güçlü bir rallinin yolda olduğunu bekleyebiliriz. Fiyat 16 ve 17 Şubat’ta hızlı bir düşüş yaşasa da son iki gün alıcılar için oldukça olumlu geçti. Altcoin, 47,7 dolarda durarak fiyat grafiğindeki hareketli ortalamanın (MA) üzerine çıktı.

Terra price analysis: Bullish momentum aggravates price flow above $52. More upside ahead? 1

SMA20 eğrisi, son geçişten sonra SMA50 eğrisinin altında işlem görüyor. Üst Bollinger bandı altcoin için direnci temsil eden 59,3 dolarlık bir değer gösterirken, alt Bollinger bandı 47,7 dolarda desteği temsil ediyor. Bu göstergeye bakarak LUNA’nın ılımlı bir oynaklığa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi, 44 endeksinde bulunuyor. Göstergenin eğrisi, piyasadaki satın alma faaliyetini temsil eden yukarı yönlü bir hareket izliyor.

4 saatlik grafik: Oynaklık artıyor

4 saatlik Terra fiyat analizi, altcoin’in son sekiz saatte 52,7 dolara ulaştığı için son birkaç saattir yükseliş trendinin ortaya çıktığını doğruluyor. Yükseliş eğilimi, önceki işlem seansının sonunda başladı ve boğalar, kısa bir düşüş faaliyetiyle ara verdikten sonra yükseliş eğilimini sürdürdü.

Terra price analysis: Bullish momentum aggravates price flow above $52. More upside ahead? 2

Yükseliş momentumu sağlıklı göründüğü için fiyat, dört saatlik fiyat grafiğinde 50,9 dolara giden hareketli ortalama (MA) değerini de geçebildi. Buna karşılık, Bollinger bantları ortalaması, yazı yazıldığı sırada MA değerinin üzerindeki 53,6 dolarda bulunuyor.

SMA 20 eğrisi hala SMA 50 eğrisinin altında hareket ediyor, ancak oynaklık arttı ve şimdi üst Bollinger bandı 59 dolarda ve alt Bollinger bandı 48 dolarda işlem görüyor. RSI skoru, yükseliş trendinin bir sonucu olarak 48 indeksine ulaştı ve yükseliş trendi devam ederse indeks 60’a yaklaşabilir.

Altcoin için fiyat tahmini

Yükseliş trendi dünden beri güçlü bir şekilde ilerliyor ve bugün daha da hızlandı. Yükseliş momentumu, toparlanma bulduktan sonra fiyatı 52,7 dolar seviyesine çıkarmaya yardımcı oldu. 50,8 dolardaki destek değişmeden kalırsa, fiyat mevcut 52,7 dolar seviyesinin üzerinde stabil hale gelebilir. Altcoin’in bugün, 56 dolardaki dirence meydan okumasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin