2022'de yükseliş potansiyeline sahip 5 kripto para
2022'de yükseliş potansiyeline sahip 5 kripto para

2022’de yükseliş potansiyeline sahip 5 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyası her geçen gün büyük bir popülerlik kazanıyor. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar, portföylerine kripto para birimleri ekleyerek bu piyasanın getirdiği muazzam büyüme potansiyelini fark ediyor. Bu yazıda, 2022’de popülerlik kazanacak ve kâr sağlama ihtimali bulunan kripto para birimlerini size sunacağız.

Stellar (XLM) fiyatı dar bir aralıkta sıkıştı

Stellar fiyatı genel olarak yatay bir eğilim gösteriyor. Kasım 2021’in ortalarında, fiyatı 0,245 dolara düşüren bir geri çekilme rallisi başlattı. Bir aydan fazla bir süredir fiyat 0,245 ile 0,3 dolar arasında dalgalanıyor ve kısa bir aralık oluşturuyor.

Uzun vadeli yatırımcılar, uygun bir toparlanma aşamasına başlayıp fiyatı 0,44 dolar veya ötesine yükseltebileceğinden, fiyatın genel direnci aşması gerekir.

Önemli EMA’lar (50 ve 200), fiyattaki yatay hareket nedeniyle düzleşti. Ancak, bu EMA’lar şu anda düşüş eğilimi gösteriyor. Günlük RSI 45 seviyesinde ve bir yükseliş geçişi için nötr çizgiye doğru ilerliyor. Ayrıca, RSI grafiğindeki yükseliş ayrışması, fiyatın yukarı yönlü bir kırılma ile aralıktan çıkması için daha iyi bir olasılığa işaret ediyor.

XRP fiyatı bir sonraki hareketine hazırlanıyor

XRP fiyat grafiği, günlük zaman çerçevesi grafiğinde simetrik bir üçgen formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Fiyat şu anda 0,7 dolarlık yatay seviye desteğinin ve yükselen bir trend çizgisinin üzerinde seyrediyor. Fiyat bu seviyenin üzerinde kalmayı başarırsa, kripto para genel direnç olan 1,1 dolara tırmanabilir.

Ayrıca, fiyat bu üçgen modelinden kurtulduğunda, yatırımcılar ticaret yapmak için yönlü bir hareket bekleyebilirler.

Fiyat hareketindeki aralığa bağlı hareket nedeniyle, daha uzun EMA seviyeleri (100 ve 200) düzleşti. Şimdilik, bu EMA’ları hareket ettiren XRP fiyatı bir düşüş trendi gösteriyor.

ROSE fiyat analizi

ROSE fiyat grafiği genel bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Temmuz 2021’den bu yana, bu boğa koşusuna yükselen bir trend çizgisi öncülük ediyor. Bununla birlikte, kripto paradaki artan alt çizgi yükselişi bu yükselen trend çizgisini geride bıraktı ve grafiğinde parabolik bir ralli sergiliyor. ROSE fiyatı yakın zamanda 0,45 dolara yükseldi ve bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve bu da yükseliş trendi için daha da fazla potansiyel olduğunu gösteriyor.

ROSE token fiyatı, önemli SMA’ların (20, 50, 100 ve 200) üzerinde bulunuyor. Bu EMA hatları, ara sıra düzeltme aşamasında ve fiyatına güçlü destek sağlayacak. Geleneksel pivot seviyesine göre, yatırımcılar genel arz bölgesinin 0,6 dolar ve 0,754 dolar olmasını bekleyebilir.

Ravencoin 0,2 dolara yükselebilir mi?

RVN, günlük zaman çerçevesi grafiğinde düşen paralel kanal modelinde rezonansa girer. Bu model bir düşüş trendinde hareket etse de, fiyat genel direnç trend çizgisini aştığında mükemmel bir uzun vadede yatırım sağlar. Fiyat son zamanlarda direnç reddinden reddedildi, bu da fiyatın alt destek çizgisine düşebileceğini gösteriyor. Bu token için yatay destek seviyeleri 0,9 dolar ve ardından 0,78 dolar. RVN satıcıları token fiyatını 200 EMA çizgisinin altına düşürdü. Fiyat şu anda yeterli arz arayışı içinde bu yeni direnci yeniden test ediyor.

Boğa RSI ayrışması, ZIL fiyatını destekleyebilir

2021 yılının Aralık ayının ortalarında, ZIL kripto parası 0,056 dolardan geri döndü. İyileşme rallisi yaklaşık bir hafta içinde %50 kazanmayı başardı ve 0,085 dolar seviyesine yükseldi. Bununla birlikte, bu dirençteki yoğun satış baskısı, token fiyatını reddetti ve onu alt destek olan 0,056 dolarda bıraktı. Ayrıca yatırımcılar, madeni para fiyatına güçlü direnç sağlayan azalan trend çizgisine dikkat etmeli. Günlük RSI 47 seviyesinde ve yükseliş bölgesine girmenin eşiğinde bulunuyor. Ayrıca, RSI grafiğindeki yükseliş ayrışması, çift dip formasyonunun oluşumunu destekliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin