Yükseliş ivmesi kazanan Litecoin bu seviyeleri geri alabilecek mi?
Yükseliş ivmesi kazanan Litecoin bu seviyeleri geri alabilecek mi?

Yükseliş ivmesi kazanan Litecoin bu seviyeleri geri alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, dijital varlık bugünkü seansta 95 doların üzerine çıktığı için olumlu bir piyasa duyarlılığına işaret ediyor. LTC/USD paritesi 95,73 dolar seviyesinde işlem görüyor ve bu boğalar için iyiye işaret. Fiyatın 93,05 dolara düşmesiyle birkaç saat önce düşüş eğilimi görüldü, ancak boğalar piyasanın kontrolünü ele geçirmeyi başardı ve fiyatı yükseltti.

image 8

Litecoin fiyat analizi bir günlük grafik: LTC direnci kırabilecek mi?

Bir günlük Litecoin fiyat analizi grafiği, daha yüksek tepeler ve daha yüksek dipler olduğu için açıkça bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Kripto para şu anda 93,05 ila 97,73 dolar seviyeleri arasında bir tedarik bölgesinde işlem görüyor. Fiyat, direnci 97,73 dolarda kırmayı başardı ancak bu seviyenin üzerinde satıcılardan gelen sert satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. LTC/USD paritesi bu yazı yazılırken 95,73 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %1,22’nin üzerinde bir kazanç anlamına geliyor.

image 6

Günlük zaman diliminde, LTC para biriminin fiyatı 14 SMA ve 50 MA’nın üzerine çıktı ve şu anda bu Hareketli ortalamalarda oturuyor. Hareketli ortalamalar (MA) 50, 100 ve 200 pozitif bir uyum içinde ve bu aynı zamanda yakın vadede daha fazla yukarı yönlü bir harekete işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 63.45’te işlem görüyor ve fiyatları yeni zirvelere doğru itebilecek 70’in üzerinde bir kırılmayı hedefliyor.

Litecoin fiyat analizi 4 saatlik grafik: Boğalar 97,73 doları hedefliyor

4 saatlik Litecoin fiyat analizi, kripto para biriminin yükseliş eğilimi içinde işlem gördüğünü ve kısa vadeli simetrik üçgenini kırdığını gösteriyor. Satın alma baskısı 93,05 dolar destek seviyesinden geliyor ve kripto parayı 97,73 dolar direnç seviyesine doğru itiyor.

image 7

Grafikteki teknik göstergeler de yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bollinger bantları genişliyor ve bu da volatilitenin arttığını gösteriyor. RSI şu anda 56.36’da ve kuzeyi işaret ediyor, bu da boğaların piyasada üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyat analizi, dijital varlığın şu anda yükseliş eğiliminde olduğunu ve kısa vadeli simetrik üçgenini kırdığını gösteriyor. Boğalar, 97,73 dolar direnç seviyesini kırmaya çalışırken, 93,05 dolar destek seviyesi muhtemelen bir satış durumunda çok ihtiyaç duyulan desteği sağlayacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin