Yükselen cüzdan adresleri LTC fiyatında yüzde 8 artış sağladı

Yükselen cüzdan adresleri LTC fiyatında yüzde 8 artış sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta kripto piyasasında öne çıkan Litecoin, yeniden gündeme geldi. Haftanın ilk iş gününde kripto para birimi, yüzde 8’i aşan bir sıçrama gösterdi. Son 1 ve 3 aylık periyotta ise ciddi bir kazanım yaşayan majör altcoin, eski günlerinden esintiler verdi.

LTC fiyatının son 24 saatte %8,5’ten fazla artmasıyla son zamanlarda bir kez daha harekete geçti. Haberi yaptığımız sıralarda LTC, 83.50 $ fiyat ve 5.9 milyar $ piyasa değeri ile işlem görüyor.

LTC fiyatı, yeniden yatırımcısına kazandırıyor

En eski varlıklardan biri olan Litecoin, zamanla ilk 20 dışına bile çıkmıştı. Şimdi ise yeniden ün kazanan veteran varlık kendisini 12. sıraya atabildi. Diğer yandan teknik çizelgede, LTC fiyatının 90 $ ve üzerine çıkmasına neden olabilecek net bir birikim patlaması verdi.

Litecoin, geçen ay boyunca tüm kripto alanını bir sürprizle alarak en iyi performans gösteren altcoinlerden biri oldu. LTC aylık grafikte %20’den fazla ve üç aylık grafikte %30’dan fazla arttı. Bu süre zarfında hatta iyi yerden alım yapan biri için 2x’lik bir kazanç geldi.

İlginç bir şekilde, Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinler satış baskısı altındayken ve düşüş eğilimi gösterirken, Litecoin güçlü kazançlarla birlikte mükemmel bir performans sergiledi.

Artan Litecoin cüzdan adresleri

Zincir üstü veriler, Litecoin cüzdan adreslerinin LTC fiyat artışını destekleyen yükselişte olduğunu gösteriyor. 4 Aralık Pazar günü Litecoin Vakfı:

“Zincir içi veriler, Litecoin cüzdan adreslerinin sayısının istikrarlı bir şekilde artmaya devam ettiğini gösteriyor. Yılın başından itibaren bu sayı yaklaşık 117 milyon cüzdan oldu. Şimdi 162 milyon LTC cüzdanı var ve büyüyor.”

Öte yandan, Litecoin ağı bazı önemli kilometre taşlarına ulaşmaya devam ediyor. Verilere göre, başlangıcından bu yana Litecoin ağında bir trilyon dolardan fazla hareket edildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin