Yukarı yönde ivme kazanan altcoin'de yeni hedef neresi?
Yukarı yönde ivme kazanan altcoin'de yeni hedef neresi?

Yukarı yönde ivme kazanan altcoin’de yeni hedef neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa, son iki haftadır yükseliş eğilimini takip ediyor ve altcoin önemli bir gelişme kaydetti. Chainlink fiyat analizi, bugün fiyatta bir artış gözlemlendiğinden yükseliş eğiliminin devam ettiğini gösteriyor. Birkaç düzeltme günü de rapor edildi, ancak düzeltmeler çok güçlü olmadığı için çoğunlukla eğilim yukarı yönde kaldı.

Boğalar, arada iki gün süren bir düzeltmenin ardından, dört gün boyunca sürekli ilerleyerek altcoin’i 16,2 dolara yükseltti. Benzer bir eğilim bugün de gözlendi, fiyatların aşağı yönlü kırılmasına rağmen boğalar geri döndü ve son birkaç saat içinde piyasayı ele geçirdi.

LINK 1 günlük fiyat tablosu: Yükseliş hareketi fiyatı bu seviyelere çıkardı

Chainlink fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, boğaların geçtiğimiz hafta boyunca çoğu zaman fiyat hareketini yönettiğini ve altcoin fiyatının 16,2 doların üzerinde toparlandığını gösteriyor. Boğalar çabalarını sürdürürken son 24 saatte de fiyat artışı kaydedildi. Artış eğiliminin önümüzdeki saatlerde daha da yoğunlaşması bekleniyor. Bir günlük fiyat grafiğinde hareketli ortalama göstergesi 15,1 dolar konumunda bulunuyor.

Chainlink price analysis: Price continues soaring as LINK reclaims $16.2 1

Artan oynaklık, gelecekteki eğilimlerin göstergesidir ve bir sonraki direnç olan 17,1 dolar işaretinden yükseliş trendinin geleceği tahmin edilebilir. Bollinger Bantları göstergesi, üst değer desteği temsil eden 16,2 dolar seviyesinde ve alt değeri ise 12 dolarda mevcut. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, yükseliş eğilimi nedeniyle 61’e yükseldi.

Chainlink fiyat analizi: Son gelişmeler ve daha fazla teknik gösterge

Chainlink fiyat analizine göre, satın alma ivmesi arttıkça fiyat son 12 saat içinde sürekli bir iyileşme gösteriyor. Fiyat son dört saatte yükselişe geçtiği için alıcılar piyasada oldukça aktif görünüyor. Bu nedenle, altcoin yazım sırasında 16,2 dolara yükseldi. Fiyat, oynaklık göstergesinin üst sınırının üzerine çıktı ve MA değeri dört saatlik grafikte 15,7 dolara yükseldi.

Chainlink price analysis: Price continues soaring as LINK reclaims $16.2 2

SMA 20, son iki haftanın yükseliş eğilimi nedeniyle SMA 50’nin üzerinde işlem görüyor. Bollinger bantları değerlerini tartışırsak, üst değeri fiyat seviyesinin hemen altında 16,2 dolar ve alt değeri 14,7 dolar seviyesinde bulunur. RSI eğrisi yukarı doğru bir hareket gösteriyor ve son yükseliş aktivitesinden sonra puan 66’ya yükseldi. RSI seviyesi yavaş ama kademeli olarak artıyor.

Chainlink fiyat analizi sonucu

1 günlük ve 4 saatlik Chainlink fiyat analizi, fiyatın bugün büyük bir iyileşme gösterdiğini gösteriyor. Alıcıların sürekli yükseliş çabalarının ardından altcoin 16,2 dolara yükseldi. Ayıların bugün erken saatlerde liderliği ele geçirmeye çalıştığı durumlar olsa da, piyasa LINK için tekrar olumlu duygular gösterdiğinden, genel kontrol alıcıların elinde.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin