featured

Yuga Labs, NFT’ye azalan ilgiyi geri kazandırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında NFT pazarı ciddi bir yara almıştı. Hacim olarak önemli düşüş gören nadir eserler sınıfı piyasa ayak uydurmuştu. 2023 yılında ise duyarlılık henüz kendini göstermemiş gibi duruyor. Ocak ayı iyi bir başlangıç olsa da eski seviyelerinden hala uzakta. Ancak Yuga Labs azalan ilgiyi yeniden canlandırmak istiyor.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) yaratıcıları Yuga Labs, Bitcoin’de “TwelveFold” adlı yeni bir NFT koleksiyonunu duyurdu. Ekip haberi 28 Şubat Salı günü duyurdu. Twitter üzerinden duyurulan haberde Yuga Labs, bu hafta açık artırmaya çıkacak olan TwelveFold koleksiyonunun bir parçası olarak 300 tokenize bilgisayar tarafından oluşturulan sanat eserini açıkladı.

NFT pazarına hareketlilik getirecek olan yeni duyuru ilgiyi artırabilir. Pazarın canlanmasıyla birlikte paranın yönü biraz bu alanda dönebilir.

Yuga Labs, yeni çalışmalarını duyurdu

Değiştirilemez tokenler (NFT’ler), pazarın son lansmanının ortasında bir kez daha kripto atmosferinde ilgi odağı oluyor. NFT pazarı birçok kesintiye uğramıştı. Diğer yandan pazarın büyümesi OpenSea gibi devleri çok kısa sürede en büyük NFT pazarı haline getirdi. Popüler Bored Ape Yacht Club NFT Collection’ın yaratıcıları Yuga Labs üretici olarak iyi bir yer edindiğini de söyleyebiliriz.

Geliştiriciler bir gönderide, “TwelveFold, Bitcoin blok zincirindeki verilerin haritacılığı için görsel bir alegori olan 12×12 ızgara etrafında yerelleştirilmiş 12 tabanlı bir sanat sistemidir” mesajını paylaştı.

Yuga Labs etkinliğin saatini tam olarak açıklamadı. Fakat resmî kanallar üzerinde paylaşılacak. 24 saat önce haber vereceklerini ekledi. TwelveFold NFT koleksiyonunun açık artırması bu hafta içinde başlayacağı öngörülüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin