İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?
İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?

Youtuber analisti, bu beş coinde 100 kat kazanç bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi boğa rallisi daha yeni başlıyor ve bir tüccar ve analiste göre, altcoin’ler en büyük kazanç sağlayanlar olacak. Lark Davis, bu boğa koşusu sırasında 100 kat kazanç elde edebileceğine inandığı beş altcoin’i paylaştı.

YouTube’daki abonelerine, “Bilgili yatırımcı, bu sıcak yeni trend paralara dikkat etse iyi olur, çünkü bunlar yarının bir sonraki büyük şeyi olabilir,” dedi.

İşte analistin 100 kat kazanç beklediği altcoinler

SeaScape Network

Birincisi, DeFi ve NFT ekonomisi için bir oyun ekosistemi platformu olan SeaScape Network. SeaScape, oyuncuların blockchain tabanlı oyunlar oynamasına izin verecek bir platform başlatıyor. Davis, oyun endüstrisinin blok zinciri için doğal bir uyum olduğuna inanıyor “çünkü bu adamlar her zaman yeni teknolojileri deniyor.”

SeaScape’in arkasındaki ekip aynı zamanda Blocklords devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu geliştirdi ve onlara blockchain oyunlarında harika bir deneyim yaşattı. Proje ayrıca, günümüzün en başarılı token lansmanlarından bazılarına yatırım yapan bir risk sermayesi şirketi DAO Maker tarafından da kuluçkaya yatırıldı.

Bridge Mutual

Davis’in izleme listesinde ikinci sırada, merkezi olmayan bir sigorta platformu olan Bridge Mutual var. Token, az sayıda oyuncusu olan bir pazar segmentine hitap ediyor ve ona daha da çekici geliyor. Mevcut pazar lideri Nexus Mutual, Bridge Mutual’a büyük bir büyüme potansiyeli sağlıyor.

Bridge Mutual tokenı (BMI) şu anda 4,27 dolardan işlem görüyor. Davis’in açıkladığı gibi, sadece 0.12 dolar olan halka açık satış fiyatından % 3.458 artış gösterdi.

Benim fikrime göre, daha yeni başlıyor. Sanırım bunun çok daha yükseğe çıkacağını göreceğiz.

DEX, DeFi ve Oracle projeleri

Sifchain Finance

Davis, aynı zamanda çok zincirli merkezi olmayan bir değişim (DEX) olan Sifchain Finance‘ı da destekliyor. Platform, en iyi 20-25 blok zinciri ağı için zincirler arası işlemleri ateşlemeyi hedefliyor. Cosmos üzerine inşa edilmiş olup, Ethereum tabanlı rakiplerinden 100 kat daha verimli hale getirilmiştir ve aynı zamanda çok yüksek alım satım ücretleri nedeniyle birçok tüccarı piyasanın dışında fiyatlandırmıştır. Uniswap’ta ücretler ortalama 20 ile 40 dolar arasında.

Sifchain tokenleri (ROWAN) 3 Şubat’ta satışa çıkacaktı. Ancak proje, web sitesinde açıklandığı üzere token satışını erteledi.

Paralink Network

Paralink Network, tüccarın radarındaki dördüncü paradır. Çok zincirli oracle platformu, kullanıcıların veritabanları ve API’ler üzerinde doğrulanabilir veriler aramasına olanak tanıyan benzersiz Paralink Sorgu Dili ile kendisini diğerlerinden ayırır.

Buradaki kullanım durumları – para piyasaları, sigorta, türevler, tahmin piyasaları, yönetişim, oyun. tokenler ayrıca ödül kazanmak için stake edilebilir. […] Polkadot üzerine kurulu ve Polkadot’taki her şey çok yüksek.

DAOVentures

YouTuber’ın listesinin sonuncusu, bir kripto para birimi robot danışmanı ve otomatik para yöneticisi olan DAOVentures. Verimli çiftçilik yapabileceğiniz, ödünç verebileceğiniz, ödünç alabileceğiniz ve daha fazlasını yapabileceğiniz kullanıcı dostu bir arayüzle DeFi’yi kitlelere ulaştırmak istiyor.

Aslında, normal kullanıcı için DeFi’yi daha kolay hale getirmek isteyen bu yeni platformların herhangi birinde gerçekten umutluyum. Birkaç tane çıkıyor, ama bunun çok fazla potansiyeli var.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin