Youtuber analist , Mart ayında ralli potansiyeline sahip 7 altcoin’i açıkladı
Popüler altcoin bu metrikte zirveye ulaştı – ralli bitmeyecek gibi

Youtuber analist , Mart ayında ralli potansiyeline sahip 7 altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Kripto para birimleriyle para kazanmakla ilgilenenler” adlı kanala sahip YouTuber Austin Arnold namı diğer “Altcoin Daily” Mart ayında kâr getirebilecek ilk 8 projesini derlediği bir video hazırladı. NFT’lerden Ethereum’un en güçlü rakiplerine kadar, yatırımcılar ay boyunca âr elde etmek için birçok fırsata sahip.

Non-Fungible Tokens (NFT), uzun vadeli hedefleri olan yatırımcılar için ivme kazanan bir sektör olarak devam ederken daha fazla ilgi ve talep görüyor. Bu nedenle, YouTuber, Polkadot merkezli borsa Bondly’nin (BONDLY) bu tokenlerin ticareti için önde gelen platformlardan biri olabileceğine inanıyor.

Platform, borsayı kullanmaya başladıktan sadece 24 saat sonra milyonlarca NFT satan bir YouTuber arkadaşı Logan Paul tarafından kullanıldı. Diğer Polkadot tabanlı projeler gibi Bondly de merkezsiz ve birlikte çalışabilirlik sunuyor, diyor Paul ve şöyle devam ediyor:

NFT’ler hala ısınma modunda İnsanlar giderek NFT’lerle daha fazla ilgilenmeye başlıyor. Ve piyasada her zaman iniş çıkışlar yaşanacak olsa da, insanların ilgilendiği şeyin NFT’ler olduğunu görebileceğinizi düşünüyorum.

Ethereum’daki yüksek ücretler rekabete yer açıyor

Elbette Cardano (ADA) da Altcoin Daily’nin listesine giriyor. Charles Hoskinson tarafından icat edilen proje, Polkadot’u piyasa değeri açısından geçmeyi başardı ve şu anda 5. sırada yer alıyor. Güçlü bir anlatım ve Ethereum’dan daha düşük işlem ücretleri ve Mary’nin aktivasyonu ile ADA, Mart ayında en çok tercih edilenlerden biri olacak.

Hoskinson ayrıca, 2021 yılının 2. çeyreği için planlanan akıllı sözleşme platformunun lansmanı ile Gene Simmons’ı kendi NFT’sini oluşturmaya davet etti. Altcoin Daily’ye göre Cardano “piyasa yapısını kırabilir” ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine sıçrayabilir.

İyileştirmeler nedeniyle büyük bir artı potansiyele sahip başka bir kripto para ise Chainlink. Altcoin Daily şunları söyledi:

Haber şu ki, “Chainlink, OCR sistemi yükseltmesini başlatarak gas maliyetlerini on kat azaltıyor.” Bu nedenle insanlar, gas ücretlerinin belirli ağları nasıl sınırladığının çok farkında. Ethereum’un en üstünde yer alan Chainlink, gas maliyetlerini on kat azaltıyor. Elbette, bu Mart ayındaki yükseliş eğilimine destek verebilir.

Dördüncü sırada, İsviçre’nin en eski bankalarından Bordier & Cie SCma’nın kripto para birimi hizmetlerine eklenecek olan Tezos var. Bir rapora göre, bankanın müşterileri XTZ, Bitcoin, Ethereum ve diğerleri gibi kripto para birimlerine olan taleplerini artırdı.

Ardından, YouTuber, Polkastarter’a İlk Merkezi Olmayan Değişim Teklifi (IDO) ile rekor katılım sağlayan bir proje olan oracle sağlayıcısı Umbrella Networks hakkında konuştu. Altcoin Daily şunları söyledi:

9 Şubat teklifi, satış sırasında yalnızca 625 katılımcıya dağıtılan 2,5 milyon UMB token ile 1000 rastgele seçilen slot mevcut olduğundan, umutluların 10 katına kaydoldu. IDO, yaklaşık 0,25 milyon dolar değerinde 72 ETH topladı.

Altıncı sırada, yakında ana ağın lansmanıyla birlikte Orion Protokolü olan bu proje, kullanıcılarına “likiditeyi toplamak için gelişmiş çözümler” sunacak. Dahası, protokol bir stake hesaplayıcı başlattı ve toplulukta çok fazla ilgiye neden oldu.

7. sırada, bu tokenlerin ticaretini de kolaylaştıracak olan bir NFT pazarı SuperFarm (SUPER) ile başka bir proje var. Son olarak, Ethereum, Mart ayında CoinShares tarafından 75 milyon dolar olarak tahmin edilen bir ETP’nin piyasaya sürülmesiyle büyük kazançlar sağlayabilecek son kripto para birimi. Altcoin Daily şunları söyledi:

Ethereum’u sırf gaz ücretleri yüksek diye hesaba katmayın. İnsanlar şebekenin bir parçası olmak istediği ve onu kullandığı için yüksek gas ücretleri var.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin