Youtube, Web3 direktörü için yeni bir iş ilanı açtı

Youtube, Web3 direktörü için yeni bir iş ilanı açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda kripto alanında iş imkanları gitgide artıyor. Teknoloji ile dijital varlıkların bir araya gelmesinin sonucunda yeni iş sahaları ortaya çıktı. Bu gençlerin için büyük bir fırsat. Son ilan ise Youtube tarafından yayınlandı. Şirketin Web3 için bir elemana ihtiyacı var.

Metaverse ve Web3 son zamanlarda insanların dikkatini çeken kavramlar. Metaverse, ismini daha çok duyursa da Web3 halen emekleme aşamasında. Önümüzdeki senelerde daha iyi pozisyona geleceği düşünülüyor. Şirketler ise bu alanda yatırımlarına daha öncesinden başlamak istiyor.

Google’ın sahip olduğu çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu Youtube, Linkedin’de yayınlanan bir iş ilanına göre Web3 teknolojisi ile çalışacak bir yönetmen işe alıyor. Youtube 15 yıllık ürün yönetimi deneyimi gerektirirken, şirket “kripto para birimleri, NFT’ler ve token satın alma, sahip olma ve ticaret yapma” konusunda bilgili bir adayı tercih ediyor.

Youtube deneyimli Web3 direktörü arıyor

Linkedin, iş pozisyonu için fazlasıyla kullanılıyor. Hem şirketler hem iş arayanlar Linkedin’i tercih ediyor. Buradaki iş imkanları en çok kripto ve teknoloji alanında olduğunu görmüştük.

Hem Youtube hem de ana şirketi Alphabet (Google), Blockchain ve Web3 teknolojisini keşfetmeyi planlıyor. Firmanın yan kuruluşu Youtube, değiştirilemez tokenlerden (NFT’ler) yararlanmayı hedeflediğini açıklayan bir blog yayınlamıştı. YouTube’un baş ürün sorumlusu Neal Mohan’ın blog gönderisinde şunlar belirtmişti: 

“Web3, içerik oluşturucular için yeni fırsatlar sunar. Blok zinciri ve NFT’ler gibi yeni teknolojilerin, içerik oluşturucuların hayranlarıyla daha derin ilişkiler kurmasına izin verebileceğine inanıyoruz.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin