YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!
YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!

YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu YouTube, Ripple CTO’su David Schwartz’ın hesabını askıya aldı. Gerekçe olarak “başkasını taklit etme” gösterildi. Bu haftanın başlarında Ripple şirketi YouTube’a bir dava açmıştı.

Schwartz, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Garip bir şekilde, YouTube birini taklit ettiğim gerekçesiyle kanalımı askıya aldı. Kimi taklit ettiğimi düşündüklerini merak ediyorum. Uyarıda şöyle yazmışlar: “Lütfen başka herhangi bir YouTube hesabına erişmenizin veya sahip olmanızın yasak olduğunu unutmayın.” Bu, artık hiçbir YouTube videosunu izleyemeyeceğim anlamına mı geliyor?

https://twitter.com/JoelKatz/status/1255404653686198273

Ripple ve YouTube bu hafta davalık oldu

Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse, Google tarafından kontrol edilen video platformuna yaptıkları çağrıların dikkate alınmadığını ve dolandırıcıların platformda rahatlıkla içerik üretmesine izin verdikleri gerekçesiyle, YouTube’a dava açtıklarını duyurmuştu.

Ripple, YouTube’un dolandırıcılıkları durdurmak ve daha fazla zararı önlemek için harekete geçmesini istedi. Ancak YouTube’un yanıtı yetersiz ve eksikti. Sonuç olarak Ripple ve Garlinghouse zarar görmeye devam ediyor.

Şirket, YouTube’un bu videolardan yüksek oranda gelir elde ettiği için tepkisiz kaldığını düşünüyor.

coingape

Ünlü traderlardan XRP yatırımcılarına çok kritik uyarılar: “Yükselişi unutun!”


youtube abone satın al

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin