YouTube NFT dünyasına girmeye hazırlanıyor!

YouTube NFT dünyasına girmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – YouTube CEO’su Susan Wojcicki tarafından bugün erken saatlerde yayınlanan bir mektuba göre, video yayın devi, NFT pazarına giren büyük markalardan biri olmaya hazırlanıyor olabilir.

Wojcicki, şirketinin içerik oluşturucuların yeni ortaya çıkan teknolojilerden yararlanmalarına yardımcı olmak istediğini ve örnek olarak NFT’lerden bahsediyor:

“İçerik oluşturucuların ve hayranların YouTube’daki deneyimlerini güçlendirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. İçerik oluşturucuların NFT’ler gibi gelişmekte olan teknolojilerden yararlanmalarına yardımcı olmak için her zaman YouTube ekosistemini genişletmeye odaklandık.”

Web3 YouTube için bir “ilham kaynağı”

YouTube, gelişmekte olan Web3 ekosistemindeki yeni gelişmeleri de yakından takip ediyor. Mektup, Web3’ün YouTube için “bir ilham kaynağı” olarak hizmet ettiğini söylüyor.

Mektupta Wojcicki, şirketin TikTok’la rekabet etmek için çıkardığı YouTube Shorts’un başarısının altını çizerek şimdiden 5 milyar görüntüleme elde ettiklerini iddia etti.

YouTube’un Web3 ve NFT’lere nasıl yaklaşacağını göreceğiz. Bu terimler şu anda çok popüler olsa da, en son kripto trendlerini benimsemek her zaman en iyi bir fikir olmayabilir. TikTok’un NFT başarısızlığı diğer şirketler için uyarıcı bir ders olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin