YouTube Gaming başkanı, Polygon'a katılmak için görevinden ayrıldı
YouTube Gaming başkanı, Polygon'a katılmak için görevinden ayrıldı

YouTube Gaming başkanı Polygon’a katılmak için görevinden ayrıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – YouTube’un oyun bölümünün başkanı Ryan Wyatt, Polygon Studios’un yeni CEO’su olmak için görevinden ayrılıyor. Wyatt, YouTube’da çalışırken ses çıkaran bir blockchain ve NFT savunucusuydu.

YouTube Gaming başkanı Polygon Studios’un CEO’su olacak

YouTube Gaming Başkanı, Google’ın sahip olduğu teknoloji şirketindeki işini bırakacak ve Ethereum yan zinciri Polygon’u geliştirmeye adanmış yeni bir girişim olan Polygon Studios’un yeni CEO’su olacak. YouTube’un blockchain ve NFT’lere artan ilgisine rağmen Wyatt, yeni bir fırsatın zamanının geldiğini söyledi:

“YouTube’a yaklaşık sekiz yıl önce oyunculara seslerini duyurmak ve oyuncuların ihtiyaçlarını her gün yansıtmak için geldim. Polygon Studios’taki rolümde, yatırım, pazarlama ve geliştirici desteği yoluyla geliştirici ekosistemini büyütmeye ve Web2 ile Web3 arasındaki boşluğu doldurmaya odaklanacağım. Oyun, Eğlence, Moda, Haber, Spor ve daha pek çok alanda Polygon Studios organizasyonuna liderlik edeceğim.”

Wyatt, “Call of Duty” yayıncısı Dr. Disrecpect gibi oyun dünyasından kişiler tarafından kararı dolayısıyla birçok tebrik aldı.

Ryan Wyatt, eğlencenin bir kısmını Web3 alanına getirmek için konumlandırıldı. Çoğu oyuncu, blockchain enerji kullanımı ve çevresel etkisini endişe verici bularak NFT’leri ve blockchain ağlarını kınadı. Oyun camiasından bazıları, oyun bilgisayarlarının grafik kartlarını alamamaları nedeniyle kripto madencilerini de suçladı. Wyatt, paylaştığı tweetde öfkeli oyuncuların er yada geç blokchain’e geleceğini öne sürdü:

“Sıfırdan inşa edilmiş daha parlak yerel blok zinciri deneyimleri olduğunda, oyuncular NFT blok zinciri tabanlı oyunların değerini görecekler.”

YouTube yöneticisi, blockchain oyun alanının büyüdüğüne inanıyor ve Twitter’da bir başlıkta, önümüzdeki beş yıl içinde oyun endüstrisinde tektonik bir değişim görmemizin beklendiğini söyledi. Gelecekte, yeni nesil oyuncuların geleneksel formatlara meydan okuyacağını ve oyundaki öğelerinin daha yüksek bir değere sahip olmasını isteyeceklerini düşünüyor.

NFT’ler ve blok zinciri, açık şeffaf bir pazar sağlayarak işleri değiştirebilir ve oyun içi varlıkları likit hale getirebilir. Polygon Studios, web-3 projeleri için 100 milyon dolarlık yatırımla Gameon oyun firmasına fon sağladığını duyurdu.

dcforecasts


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin