Haftalık kripto bülteni: Bu hafta haberlerde öne çıkan başlıklar...

Yoğun bir haftayı geride bırakıyoruz: İşte kripto piyasasında haftanın öne çıkan haberleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün itibarıyla kripto piyasasında yorgun haftayı geride bırakıyoruz. Büyük sürprizlere açık olan haftalık kapanış henüz bitmiş değil. Ancak yeni bir sürprizi yatırımcılar kaldıramayabilir.

Haftanın en büyük gelişmesi ise Terra’nın LUNA ve UST’sinin kabusa oldu. Ayrıca Şanghay Yüksek Halk Mahkemesi, Bitcoin’in Çin yasaları tarafından korunan sanal bir mülk olduğunu, Bitcoin düşüşünde artış olduğunu ve bazılarının BTC için nadir görülen bir üçlü zirvenin görünmesini umduğunu haberlerini taşıdı. 

Kripto topluluğunda şok, soru, spekülasyon ve daha geniş pazar esnekliği ile dolu. Lafı daha fazla uzatmadan, bu haftanın en sıcak kripto haberlerinin küçük bir özeti.

Terra’nın patlaması piyasayı yerle bir etti

Terra’nın kurucusu Do Kwon Çarşamba günü bir plan açıkladı. Ancak kısa bir iyileşmeden sonra Terra’nın yerel tokenları LUNA ve UST düşmeye devam etti. Şimdi insanlar bu popüler kripto projesini kimin desteklediğini ve hangi kripto firmalarının başarısız varlıklara çok fazla maruz kaldığını merak etmeye başladı.

Şanghay Yüksek Mahkemesi, Çin Hukuku tarafından korunan ekonomik değere sahip Bitcoin Sanal Varlığını açıkladı

Şanghay Yüksek Halk Mahkemesi, Bitcoin’i Çin yasaları tarafından korunan sanal bir varlık olarak ilan etti. Mahkeme, kripto para biriminin ekonomik değere sahip olduğuna dikkat çekerek, farklı bir görüşe imza attı.

2022 Bitcoin düşüşleri artarak 3 yılı geride bıraktı

Bitcoin’in fiyatı Ocak 2022’den bu yana görülmeyen seviyelere düşerken, bazı eleştirmenler Bitcoin’in ölüm döşeğinde olduğunu düşünüyor. Bitcoin Obituaries listesinden elde edilen veriler, önde gelen kriptonun 2022’de yedi kez ölüm noktasına gittiğini vurguluyor.

BTC direnişe doğru kayarken, nadir üçlü tepe formasyonu şansı ortaya çıkıyor

Kripto piyasaları bu günlerde son derece düşüşte görünse de, birkaç kripto savunucusu, ayı piyasasının bu sefer daha az sert olacağını teorileştirdi. Ayrıca, finans dünyasında “üçlü zirve diye bir şey yoktur” yaygın olarak söylenmesine rağmen, Bitcoin fiyatının tersine dönebileceği ve üçlü zirve görebileceği ender bir senaryo olarak masada yer alıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin