YoBit Borsası pump’ı nedeniyle pek çok kişi önemli miktarda para kaybetti
YoBit Borsası pump’ı nedeniyle pek çok kişi önemli miktarda para kaybetti

YoBit Borsası bu kez Lambocoin (LAMBO) tokenine pump yaptırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta Putincoin pump ve dump’ını takiben, YoBit Borsası ikinci pump’ını başlattı. Bu sefer borsa tarafından Lambocoin (LAMBO) tokenine pump yaptırıldı. Bu pump sonucunda Lambocoin %315 oranında değer kazandı. Ancak kripto para daha sonra oldukça hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı.

YoBit Borsası pump’ı nedeniyle pek çok kişi önemli miktarda para kaybetti

YoBit Borsası’nın pump ve dump şemalarını kamuoyuna duyurması çok dikkat çekti. Bu tanıtım çoğunlukla olumsuz oldu, ancak bazı gözlemciler piyasa manipülasyonunu gerçekleştirmek için ne kadar cesurca davrandığından etkilendi.

Bu süre zarfında, borsa her token karşılığında 1 BTC sunarak Lambocoin’e pump yaptırmaya çalıştı. Pump başlangıcında LAMBO kazancını yaklaşık %315 oranına kadar çıkardı. Ancak, fiyat Putincoin (PUTIN) ile karşılaştırıldığında çok daha hızlı düştü. Kazançlar birkaç dakika sonra yüzde 85’e geriledi. LAMBO pump sonucunda toplam 150 BTC işlem gördü. Kripto para birimini büyük kazançlar beklentisiyle satın alan pek çok kişi önemli miktarda para kaybetmiş oldu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin