Trumpcoin
Trumpcoin

Yine mi sen? Trump kripto gündemine bomba gibi girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2016’dan beri var olan ve adını Donald Trump’tan alan bir Trumpcoin, sonunda dikkat çekmiş gibi görünüyor. ABD’nin eski başkanının oğlu Eric Trump, Twitter üzerinden Trumpcoin’e karşı yasal işlem tehdidinde bulundu.

Trumpcoin, kendisini Trump ve Patriots olarak adlandırdığı destekçilerini destekleyen bir kripto para birimi olarak tanımlıyor.

“TrumpCoin topluma katkıda bulunmaktan gurur duyuyor. Yolsuzluğa karşı dururlar, bütünlüğü desteklerler, özgür bir toplumda bireysel haklarımızı korurlar ve dünyanın her yerinde özgürlüğü temsil eden bayraklara saygı gösterirler.”

Sol gruplara ve yıldırmaya karşı dimdik ayaktayız. Vatanseverler zamanlarını, enerjilerini, kariyerlerini, ailelerini ve hayatlarını tüm insanların iyiliği için feda ettiler’

Ancak Trump ailesi bunu böyle görmüyor

Pazartesi günü Eric Trump, Trumpcoin’in Trump ailesiyle hiçbir bağı olmadığını söyleyerek bir ‘dolandırıcılık uyarısı’ tweetledi. Daha sonra kripto para birimine karşı yasal işlem yapılacağını söyledi.

Trumpcoin, eski başkanın markasıyla ilişkili olduğunu asla söylemediğini iddia etti ve Trump’ın tweetine yanıt olarak bunu doğruladı.

Twitter kullanıcılarına verilen diğer yanıtlarda, Trumpcoin’in Trump markasıyla hiçbir bağı olmadığını belirten SSS sayfasına bağlandı.

Bir Trumpcoin sözcüsü CNET’e verdiği demeçte, “Bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyoruz ve çapraz ateşin içindeyiz” dedi.

Trumpcoin Şubat 2016’da başladı ve şu anda CoinMarketCap’e göre 22 sentte fiyatlandırılıyor.

2019’da Başkan Donald Trump, bir tweet’inde Bitcoin gibi kripto para birimlerini eleştirdi.

Tweet’te, “Para olmayan, değeri oldukça değişken olan ve havaya dayanan Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin hayranı değilim” dedi.

‘ABD’de tek bir gerçek para birimimiz var ve her zamankinden daha güçlü, hem güvenilir hem de güvenilir. Dünyanın herhangi bir yerinde açık ara en baskın para birimidir ve her zaman böyle kalacaktır. ABD Doları deniyor!’ 

Aralık ayında, Eski First Lady Melania Trump, koruyucu aile sisteminden yaşlanan çocuklara fayda sağlamak için gözlerini ve sesini içeren ilk NFT’sini duyurdu.

metro


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma  ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin