Yine Fiyat mı düşecek?: Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb 166 milyon dolar değerinde XRP satabilir
Yine Fiyat mı düşecek?: Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb 166 milyon dolar değerinde XRP satabilir

Yine fiyat mı düşecek? Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb 166 milyon dolar değerinde XRP satabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri’ndeki piyasa düzenleyicileri, henüz dijital bir varlık olarak XRP’nin kaderine karar vermemiş olsa da, spot piyasası topluluk üyelerinden olumlu bir ivme görüyor.

Geçen hafta, XRP fiyatı 0.4079 $’dan 0.6553 $’a %60 artış gösterdi ve dijital varlığın değeri yazılırken 0.6148 $ oldu. Fiyatındaki bu artış, 27,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap listesinde onu bir basamak yukarı çıkardı.

Ripple satışı

Bu arada, Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb’in piyasada daha fazla XRP satmaya hazır olabileceğine dair haberler var.

XRP meraklısı Leonidas Hadjiloizou’ya göre Twitter’da kurucu ortak, bu hafta günlük bazda 38.345.406,53 XRP satacak. Hadjiloizou şunları söyledi:

Jed bu hafta günlük 38.345.406,53 XRP satacak. Bu, 1 haftada cari fiyatlarla yaklaşık 166 milyon dolar anlamına geliyor.

Fiyatın şu anda piyasada yüksek kalmasıyla birlikte satış, düşüş senaryosunun XRP piyasasındaki pozitif ivmeyi bozmasına neden olabilir. Son zamanlarda, 11 Şubat’ta Jed McCaleb, “tacostand” cüzdanından yaklaşık 40 milyon XRP’yi taşıdı. Topluluktaki kullanıcılar, kurucu ortağın XRP’sini sattığını görmekten memnun değiller. Ancak Ripple ile yaptığı sözleşmeye göre McCaleb’ün daha elinde satacak yaklaşık 500 milyon XRP var.

McCaleb SEC davasında yok

Ancak Hadjiloizou, daha önce SEC’in XRP’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki durumunu takip etmeye başladığından beri McCaleb’in XRP’sini satmayı bıraktığını belirtmişti. McCaleb, Ripple’ın kurucu ortağı olmasına rağmen, kayıt dışı menkul kıymetlerin satışı için Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’i içeren mevcut SEC davasında yer almadı.

McCaleb, araştırmacı tarafından tahmin edildiği gibi piyasada XRP satmaya devam ederse, fiyatların düştüğünü görebiliriz. XRP’nin ticaret grafikleri, piyasada daha önce ortaya çıkan inorganik pump hareketlerinden kaynaklanabilecek herhangi bir gerçek hacmine sahip olmadığını ileri sürdü. Dijital bir varlık olarak XRP için zamanlar daha da zorlaşıyor olabilir. Ancak topluluk gelecek hakkında  iyimserliğini koruyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin