Yıldız metaverse tokeni yükselmeye hazır! Fiyat için takip edilecek seviyeler...
Yıldız metaverse tokeni yükselmeye hazır! Fiyat için takip edilecek seviyeler...

Yıldız metaverse tokeni yükselmeye hazır! Fiyat için takip edilecek seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MANA token, yükseliş momentumunu yeniden kazanmak ve uzun süredir devam eden direnç trend çizgisinin kırılmasını sağlamak için satıcıları 2,5 dolarda aşmayı hedefliyor.

Altcoin’in geçmiş performansı

MANA tokeninin fiyat hareketi, 2 dolar civarında bir düşük fiyat reddi mumları oluşturmasının ardından bir miktar yükseliş ivmesi kazandı. Bununla birlikte, fiyat 200 günlük EMA’nın üzerinde kalma mücadelesi veriyor ve satıcılar fiyatın 2,5 doların üzerine çıkmasını engelliyor. Bu nedenle, yükseliş trendine devam etmek için tokenin 2,5 doları aşması gerekiyor.

Yıldız metaverse tokeni yükselmeye hazır! Fiyat için takip edilecek seviyeler...

Teknik analiz

Token fiyatı, 2,5 doları geçtikten sonra uzun süredir devam eden direnç trend çizgisinde satıcıları aşacak. Bununla birlikte, artan trend momentumu bir yükseliş kırılmasına neden olabilir.

50 ve 100 günlük EMA yakında düşüş eğilimi gösterebileceğinden, kritik Üstel Hareketli Ortalamalar yükseliş trendini sürdürmek için mücadele ediyor. Ayrıca, fiyat 200 günlük EMA yakınında da mücadelesini sürdürüyor.

Momentum Göstergesi, hareket halindeki bir düşüş trendini gösteren sıfır çizgisinin altında bir eğim gösteriyor. Bununla birlikte, eğim negatif bölgeden uzaklaşarak yükselirse, eğim bir yükseliş sapmasına neden olabilir.

Emtia Kanalı Göstergesi, nötr bölgeye yaklaşarak aşırı satım bölgesinden çıktıkça yükseliş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte, eğim, altta yatan önemli bir düşüş eğilimini yansıtan sıfır çizgisinin altında kalıyor.

Teknik göstergeler MANA’da artan satın alma baskısını yansıtıyor. Fiyat 2,5 doları test etmeye hazır görünüyor.

Fiyat tahmini

Token, 2 dolar işaretinin yakınında destek buldu ve düşen kama modelinde dalgalanmaya devam ediyor. Fiyatın direnç trend çizgisine ulaşması için 2,5 dolar seviyesini aşması gerekiyor.

MANA yakında 2,5 doları kırabilir, bu nedenle alıcılar, 2,5 ve 2,85 doları hedefleyebilir. Bununla birlikte, 2,5 dolardan bir geri dönüş fiyatın 2 dolara serbest bir düşüş gerçekleştirmesine neden olabilir.

Yazı yazılırken TradingView, MANA tokeni için bir “AL” sinyali veriyordu.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin