Popüler metaverse coin kritik seviyenin altına düştü! Teknik analiz
Popüler metaverse coin kritik seviyenin altına düştü! Teknik analiz

Yıldız metaverse coin patlamaya mı hazırlanıyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse tokeni SAND kısa bir süre için 3 doların altına geriledi. Daha sonra bu düşüşten toparlanmaya başladı. Yatırımcıların en merak ettiği konu ise popüler metaverse coin 4,5 dolara çıkabilecek mi?

SAND için 4,5 dolarlık alan ayılardan korunma bölgesi olmuştu ancak token daha fazla direnemedi ve düşüşe geçti. Direnişin ardından fiyat hızla 2,62 dolara kadar düştü. Bu düşük seviyelerden bu yana, piyasa hafif bir ralli başlattı. Bitcoin’in yanı sıra SAND da istikrarlı kazançlar elde etti.

Kısa vadeli piyasa yapısı 4,16 dolara kadar yükselişteydi (önceki yüksekler ve daha yüksek düşükler sürekli kırıldı), ancak yazım sırasında fiyat 3,54 dolarda düşük bir seviye kaydetti. Bu gelişme göz önüne alındığında, daha büyük eğilimin düşük zirvelerinin 4,45 dolarda yer almasının yanı sıra son zamanlarda 4,16 doların en yüksek seviyeleri genel piyasa yapısında daha düşük bir yüksek olabilir.

SAND için önemli bir soru da 3,54 dolara düşüş, likidite arayışında bir sapma mıydı yoksa piyasa yapısındaki bir değişikliğin işareti miydi? Daha düşük ve ardından daha düşük bir yüksek hareket, SAND’ın 3,2 dolara kadar geri çekilmesiyle sonuçlanabilir.

Popüler metaverse coin yükselişe mi hazırlanıyor?

Müthiş Osilatör geçen haftaya göre daha iyi bir görünümde. Ancak son birkaç gün içinde yükselen düşüş momentumunu göstermek için sıfır çizgisinin güçlü bir şekilde altına düştü. MACD de aşağı yukarı aynı gösterge içerisinde ancak bir yükseliş geçişi oluşturmanın eşiğinde yer alıyor. Bu, SAND’ın bir kez daha yükselmeye başladığının önemli bir göstergesi olabilir.

Sonuç

Uzun vadeli piyasa yapısı düşüş eğilimindeyken, kısa vadede tablo birkaç gün önce yükselişten düşüşe geçmeye başladı. SAND 3,8 dolar seviyesi tutmadı ve SAND’ın geçen haftaki kazanımları izlemeden önce 3,6 dolarlık alanda likidite arayışında olduğunu söyleyebiliriz. Böyle bir senaryo gerçekleşirse, 3,3 dolar seviyesi fiyatı düşüş farmasyonundan çıkarabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin