Bu altcoin’den dolu dizgin Avrupa ve İngiltere hamlesi!
Bu altcoin’den dolu dizgin Avrupa ve İngiltere hamlesi!

Yıldız altcoin’in ekibinden kritik Avrupa ve İngiltere hamlesi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – San Francisco merkezli Blockchain hizmet sağlayıcısı Ripple, İngiltere’deki büyük bir ödeme çözümleri sağlayıcısı olan Modulr ile stratejik bir ortaklık imzaladı.

İki şirket birlikte, işletmeler ve bireysel kullanıcılar için Birleşik Krallık ve Avrupa’da sorunsuz bir ödeme sistemi kurmayı planlıyorlar.

İngiltere ve AB’deki ödeme sistemlerini iyileştirmek için Ripple

Modulr, Ripple ile işbirliğini duyurmasının yanı sıra, dünya çapında ödeme sağlayan küresel bir kuruluş olan Trust Payments’ın bu ortaklığın faydalarını kullanmaya başlayan ilk ödeme sağlayıcısı olacağını duyurdu. Artık hizmetlerini genişletecek ve müşterilerine yeni ödeme araçları sunacak.

Ripple ve Modulr’un iş birliği, Trust Payments gibi şirketlerin, Ripple destekli DLT platformu RippleNet sayesinde sınır ötesi ödeme sistemlerini geliştirmelerine yardımcı olarak onları daha ucuz ve daha hızlı hale getirecek.

Modulr, Payments as a Service platformunun hizmetlerini Birleşik Krallık ve Avrupa’da bulunan ve faaliyet gösteren işletmelere sunmakta. Müşterileri arasında SWIFT, SEPA, Bacs CHAPS, vb. bulunmaktadır. Ayrıca şirketin İngiltere Merkez Bankası ile doğrudan bağlantısı vardır ve bu sayede müşterilerinin fonlarını orada ödemelerine yardımcı olur.

Yeni ortaklık hakkında yorum yaparken, Ripple’ın Avrupa’daki RippleNet başkanı Sendi Young, Modulr’ın İngiltere merkezli güçlü bir ödeme altyapısına ve daha fazla şirket ve müşteriyi kapsayan RippleNet’i genişletme şansına sahip olduğunu belirtti.

Ripple için şimdiye kadarki en iyi yıl

SEC aleyhine açılan davaya ve sonuçlarına rağmen 2021’in Ripple için şimdiye kadarki en başarılı yıl olduğunu kanıtlandı.

Geçen yıl, fintech devi, RippleNet tabanlı transferlerin iki katından fazla bir artış gördü ve ödeme hacmi çalıştırma oranı 10 milyar doları aştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin