Yıldız altcoin'in başı ayılarla dertte! Fiyat kritik seviyenin altına düşecek mi?

Yıldız altcoin’in başı ayılarla dertte! Fiyat kritik seviyenin altına düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1,12 dolar civarındaki kritik bir destek seviyesi, yukarı kanaldaki 1,59 dolarda yaşanan bir çöküşle bir direnç noktasına dönüştü. Altcoin ADA, 18 Ocak’tan bu yana yüzde 44.02 düşüşle 9 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Sonuç olarak, ADA EMA şeritlerinin altına düştü ve hatta önemi yüksek olan 1,02 dolar işaretini kaybetti. Boğalar, fiyat 1.028 doların altına düşmeden önce 40-EMA’ya 3 kez meydan okudu. Yedi günde yüzde 2,2’lik bir artışın ardından, Cardano dün yüzde 4,62 düştü ve bugün yüzde 2,89 değer kazandı.

Altcoin’in daha düşük seviyeleri test etmesi muhtemel

Varlık, önceki haftanın sağlam destek seviyelerinde işlem gördüğünden, fiyat iyileşmesinden çok fiyat düşüşüne dair belirtiler gösteriyor. Altcoin, kısa vadeli bir toparlanma çabası gösterse de uzun vadede düşük seviyeleri test etmesi muhtemel.

Düşen kanaldan bir ret sonrasında Cardano fiyatı standart oranın iki katı düştü. 1,5 doları aşmak ve sürdürmek için birkaç denemeye rağmen, her seferinde reddedildi. Daha da tuhafı, altcoin son on gündür bu fiyat aralıklarında işlem görüyor. Buna rağmen balinalar, ADA birikimlerini artırıyor.

Önemli bir hacim infüzyonu olmadığı sürece altcoin, desteği kırana kadar konsolide olmaya devam edebilir. Ayılar daha sonra varlığı 1 dolarlık kritik seviyenin altına çekmeye çalışacak. CoinMarketCap’e göre, altcoin fiyatı bugün, 1,05 dolarda seyrediyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 933,630,510 dolar civarında işlem görüyor. Cardano son 24 saatte %2.89 arttı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin