Yıldız altcoin %20 artış kaydedebilir! Dipten alım zamanı mı?
Yıldız altcoin %20 artış kaydedebilir! Dipten alım zamanı mı?

Yıldız altcoin %20 artış kaydedebilir! Dipten alım zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ADA fiyatı, önceki iki seanstaki düşüşünün ardından cuma günü yeşilde işlem görüyor. Cardano fiyat hareketi, psikolojik destek seviyesinin 1,00 dolarda direnç gösterdiğini gösteriyor. Kritik seviyeyi içermesi, düşüş eğiliminde bir azalmayı ortaya koyuyor.

Yazım sırasında altcoin, gün için %1,41 artışla 1,03 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para birimi olan ADA, 24 saatlik işlem hacminde %7 artışla 1.067.701.311 dolara ulaşmayı başardı.

Zincir içi analist Ali Martinez’e göre, Cardano (ADA) ağındaki günlük adreslerin sayısı %167 artarak 112.500’e fırladı.

Altcoin Cardano (ADA) U dönüşü için bekliyor

Günlük grafikte, Cardano’nun (ADA) fiyatı 23 Ocak’tan bu yana 1,01 dolar ve 1,26 dolarlık kısa vadeli konsolidasyonda işlem görerek ‘dikdörtgen formasyonu’ oluşturdu. ADA fiyatı, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) olan 1,23 doların altına düştü.

Yıldız altcoin ralliye hazırlanıyor olabilir! Dipten alım zamanı mı?

Bununla birlikte, ADA boğalarının fiyatı 1,10 dolara çekmek için güçlü bir inanca ihtiyacı var. Bu yaşanırsa piyasa katılımcıları, 1,27 dolardaki dikdörtgen oluşumunun üst trend çizgisine atlayacak.

Alternatif olarak, altcoin’in 1,01 dolarlık dip destek seviyesinin altına düşmesi, tüm zamanların en düşük seviyesini hedefleyecek yeni bir satış turunu tetikleyecektir.

Teknik göstergeler

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), nötr bir duruşla 40 civarında bulunuyor. Gösterge hareketli ortalama çizgisinin üzerine çıkarsa yükseliş tezini destekleyebilir.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) orta hattın altında işlem görüyor ve bu da boğaların yukarı yönlü fiyat hareketine devam etmek için onaya ihtiyaç duyduğunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin