Yıldız altcoin %50 yükselişin kıyısında olabilir! Kâr alabileceğiniz stratejiyi paylaşıyoruz
Yıldız altcoin %50 yükselişin kıyısında olabilir! Kâr alabileceğiniz stratejiyi paylaşıyoruz

Yıldız altcoin %50 yükselişin kıyısında olabilir! Kâr alabileceğiniz stratejiyi paylaşıyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı 20 dolar bölgesine bağlı kalmaya devam ediyor. Teknik analiz, olası bir kırılma durumunda DOT’un %50’ye varan bir fiyat kırılması yaşayabileceğini gözler önüne seriyor.

Polkadot için hangi göstergeler yükseliş sinyali veriyor?

Nokta ve şekil grafiğinde görülen Sivri Uç Modeli, tek bir geri dönüş sütunu olmadan üç ayı aşkın bir süredir varlığını sürdürüyor. Bu durum yükseliş rallisi olasılığının arttığını belirtiyor olabilir.

Polkadot fiyatı, uzun vadeli 3:1 rallisine işaret eden yükseliş dönüş paterni geliştiriyor.

DOT, tüm kripto para birimi piyasasının nokta ve şekil tablosunda en uzun süreli Spike Pattern’lerden birine sahip. Mevcut O sütununun başlangıcı ilk olarak 3 Kasım 2021’de görüldü. 3 Kasım 2021’den bu yana DOT’ta henüz bir ters X sütunu bulunmuyor. Bir Nokta ve Şekil grafiğinde zaman faktörü olmamasına rağmen, geri dönüşün olmadığı süre dikkat çekiyor.

Spike Pattern nedir?

Bir Spike Pattern, on beş veya daha fazla Xs veya Os içeren herhangi bir sütundur. Aşırılıkları ve abartılı hareketleri temsil eder. Nokta ve Şekil analizindeki diğer modeller ile karşılaştırıldığında, Spike Pattern daha agresiftir.

Nasıl kâr edilebilir?

Teorik long giriş fırsatı, 26 $’lık bir satın alma durdurma emri, 18 dolarlık bir zararı durdurma ve 100 $’lık bir kâr hedefidir. Kâr hedefi, Nokta ve Şekil analizindeki Dikey Kâr Hedefi Yönteminden türetildi ve yakın gelecekte herhangi bir zamanda ulaşılması muhtemel bir hedef olarak görülmemeli. 35 ila 40 dolarlık değer alanının, Polkadot’un ilk rallisini durdurması muhtemel.

Ek olarak, bir Spike Pattern olduğu için, mevcut O-sütununun en düşük değeri bilinmiyor. Bu nedenle, Polkadot fiyatı düşerse, giriş ve dört kutulu stop-loss fiyatla birlikte hareket eder.

Aşağı yönlü riskler muhtemelen 17 dolar civarındaki 2022’nin en düşük seviyeleri ile sınırlı olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin