Yıldız altcoin patlamaya hazırlanıyor! Alım fırsatı mı? Teknik analiz

Yıldız altcoin patlamaya hazırlanıyor! Alım fırsatı mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Cardano (ADA) fiyatı, muazzam bir satın alma baskısı altında ve çift dip kırılmasının ipuçlarını veriyor. Artan trend momentumu fiyatın 2 dolara çıkmasını sağlayacak mı?

ADA’nın geçmiş performansı

Günlük grafikte altcoin, V şeklinde bir toparlanma gösteriyor. Grafikte 1,12 dolara düşüşün ardından %35’lik bir yükseliş görülüyor.  Altcoin fiyatı son 24 saatte neredeyse %10 yükseldi ve gün içi işlem hacminde de 130’luk bir artış var. Bu hacim artışı, altcoin’in satın alma baskısında bir patlama olduğunu ortaya koyuyor. Fiyat, yakında bir çıkış fırsatı yaratabilecek 1,5 dolarlık kritik direnç seviyesine yaklaşıyor.

Yıldız altcoin patlamaya hazırlanıyor! Alım fırsatı mı? Teknik analiz

Teknik analiz

ADA altcoin fiyatındaki V şekli, günlük grafikteki çift dip modelini tamamlıyor. Modelin boyun çizgisi, 1.5 dolarlık direnç seviyesiyle çakışıyor. Bu nedenle, modelin kırılması yatırımcılara mükemmel bir satın alma noktası sağlayabilir.

Günlük grafikte önemli EMA’lar (50, 100 ve 200) düşüş eğiliminde. Fiyat, 50 günlük EMA’nın üzerine çıkıyor ve 200 günlük EMA’ya ulaşmaya doğru gidiyor.

%59’daki RSI göstergesi, eğimde keskin bir artış gösteriyor ve bu da günlük grafikte orta çizgi (%50) kırılmasına neden oluyor. Bu nedenle, gösterge, temeldeki yükseliş momentumunda bir patlamayı yansıtıyor.

MACD göstergesi, yükseliş geçişinden sonra hattı sinyal hattından uzaklaştıran MACD hattında ani bir yükseliş gösteriyor. Ayrıca, yükseliş histogramlarındaki sağlam büyüme, artan satın alma baskısına işaret ediyor.

Bu nedenle, yükselen satın alma baskısı teknik göstergeler tarafından açıkça görülüyor ve 1.5 dolarlık bir yükseliş kırılması olasılığını artırıyor.

Fiyat tahmini

ADA altcoin fiyat hareketinde bulunan çift dip modeli, kısa bir süre sonra boyun çizgisinde 1,5 dolardan yukarı yönlü bir kırılma sağlayabilir. Bu nedenle, trader’lar, kırılmanın Ocak ayı sonuna kadar 2 dolar işaretine ulaşmasını bekleyebilirler.

Fiyat hareketi, 1,5 dolar seviyesinin ardından 2 ve 2,30 dolar seviyelerinde yaklaşan direnç seviyelerini gösteriyor. Fiyatın düşüş momentumuna girmesi durumunda ise fiyat, 1,125 dolar ve 1 dolardan destek bulabilir.

Yazı yazılırken, duygu grafiği ADA altcoin için güçlü bir “AL” sinyali veriyor.

Cardano (ADA) nedir?

IOHK CEO’su ve Ethereum’un kurucu ortaklarından olan Charles Hoskinson tarafından kurulan Cardano, bir hisse ispatı konsensüs mekanizmasını başarıyla kullanan en büyük blok zincirlerinden biridir. Yeni konsensüs, Bitcoin’in dayandığı iş kanıtı algoritmasından daha az güç tüketiyor.

12 Eylül’de Cardano, merakla beklenen Alonzo güncellemesini yayınladı. Güncellemeden sonra, ağ artık değiştirilemez tokenler (NFT’ler) ve akıllı sözleşmeler dahil olmak üzere çok çeşitli kripto uygulamalarını destekliyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin