Analist açıkladı: Yıldız altcoin mevcut piyasa koşullarında dipten alım fırsatı sunuyor olabilir!
Analist açıkladı: Yıldız altcoin mevcut piyasa koşullarında dipten alım fırsatı sunuyor olabilir!

Analist açıkladı: Yıldız altcoin mevcut piyasa koşullarında dipten alım fırsatı sunuyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mevcut ayı piyasasında, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi piyasa liderlerinin ATH’sinden %50 oranında düşmesiyle, altcoinler de büyük ölçüde değer kaybetti. Bununla birlikte, kripto topluluğunda bu ayı piyasasına bir fırsat olarak bakan bazı yatırımcılar bulunuyor.

Mevcut pazarı bir fırsat olarak gören kripto topluluğunun bir üyesi de Twitter kullanıcısı @cryptorecruitr. Ona göre, BTC bir gün 150.000 dolara ulaşacak ve Cardano (ADA) 10 dolara ulaşacak. Tabii ki, bunun kendi kişisel görüşü olduğunu belirtiyor.

Cardano 10 dolara ulaşabilir mi?

Gerçekten de ayı piyasası, genel olarak fiyatlar alandaki projelerin gerçek değerini yansıtmayabileceğinden, yatırım fırsatı yaratabilir. Bir altcoin’in fiyatının ilişkili projesinin değerini temsil etmeyen bir örneği Cardano‘dur. ADA’nın yakın zamanda 10 dolara ulaşıp ulaşmayacağı şüpheli, ancak proje mevcut koşullarda değerinin altında bulunuyor.

ADA’nın değerini belirlerken akılda tutulması gereken bazı faktörler arasında bu yıl içinde gerçekleşecek olan Vasil Hard Fork, Cardano’nun günlük işlem hacmi ve Cardano blockchain üzerine kurulu DeFi uygulamalarındaki kilitli toplu toplam değer (TVL) yer alıyor.

Yazım sırasında ADA, 0,4598 dolardan işlem görüyor. Cardano’nun maksimum arzı, şu anda dolaşımda olan 34.3 milyar arz ile 45 milyardır. Bu, 21 milyon arzı ile piyasa lideri BTC’den önemli ölçüde daha büyük bir arz.

@cryptorecruitr’in ADA için fiyat tahmini bir gün gerçekleşirse, altcoin’in arzının aynı kalması şartıyla ADA’nın piyasa değeri 450 milyar dolar seviyelerini bulacak. Bu, BTC’nin mevcut ayı piyasasında bile yaklaşık 550 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğu göz önüne alındığında elde edilebilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin