Sandbox yükselecek mi?
Sandbox yükselecek mi?

Yıldız altcoin için kritik destek belirlendi! Uçuş zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox (SAND), 25 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 8,48 dolara ulaştığından beri düşüyor. 4 Aralık’ta 4,12 dolarlık en düşük seviyesine ulaşan kripto para, bir sıçrama yaptı ancak kritik direnci aşmayı başaramadı.

Sıçrama 4,55 dolarlık alanı destek olarak doğruladı. Bu hem yatay bir destek alanı hem de 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi. Bu faktörlerin bir araya gelmesi nedeniyle, söz konusu seviyenin bir sıçrama başlatması muhtemel görünüyor.

Ancak, SAND için teknik göstergeler halen düşüşte.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamanın (MA) oluşturduğu MACD düşüyor. Bu, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli olana göre zemin kaybettiği anlamına geliyor. Göstergenin halen pozitif olması, kısa vadeli MA’nın henüz uzun vadeli olandan daha yavaş olmadığı anlamına geliyor.

RSI şimdiden 50’nin altına düştü (kırmızı simge). Bu düşüş eğilimleriyle ilişkili biri işaret. 50 çizgisinin (yeşil simge) üzerindeki bir önceki geçiş, tüm zamanların en yükseğine doğru yapılan yukarı hareketten önce geldi.

Bu nedenle, günlük zaman dilimindeki fiyat hareketi ve teknik göstergeler birbiriyle uyumlu değil.

Kripto para trader’ı @TradingTank, 5,60 dolarlık yatay alanın üzerinde daha fazla direnç olmadığını belirten bir SAND grafiğini tweetledi.

Ana direnç alanı 5,60 dolarda bulunuyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana azalan bir direnç çizgisi ile çakışıyor.

Daha yakın zamanda, 13 Aralık’ta SAND’ı reddetti ve mevcut aşağı yönlü hareketin katalizörü oldu. Bu seviye geri alınana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

Tersine, en yakın yatay destek alanı 3,95 dolardır.

Kısa vadeli ret nedeniyle, SAND’ın bu seviyeye doğru azaldığı görülüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin