LUNA için kazandıran yatırım stratejisi nasıl uygulanır?
LUNA için kazandıran yatırım stratejisi nasıl uygulanır?

Yıldız altcoin için “kazandıran strateji” burada! ATH’yi zorlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA) tipik bir yükseliş trendi içinde hareket ediyor. Kripto para biriminin şu sıra daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler yaptığını görüyoruz. LUNA’nın son günlerde 54,5 dolardan destek alan bir düzeltme aşamasından geçtiğini de belirtelim.

Fiyat, %77’lik genel direnci yeniden test edecek olan V şeklinde bir toparlanma gösteriyor.

Önemli teknik noktalar:

  • LUNA fiyatı, 50 günlük EMA’dan güçlü bir destek alıyor.
  • Günlük RSI, kripto paranın fiyat hareketiyle ilgili düşüş eğilimi gösteriyor.
  • LUNA gün içi işlem hacmi 2,13 milyar dolar. Bu da %6,12’lik bir kayıp anlamına geliyor.

LUNA/USD geçtiğimiz günlerde 54 $’lık destekten sıçradı. Parite, en yakın direnç seviyesi olan 63 $’ı kırmasını sağlayan güçlü bir takip mumu gösterdi. Bu kırılma için yeterli sürdürülebilirliği gösterdikten sonra ralli devam etti ve yakında 75 dolarlık ATH direncine meydan okuması söz konusu olabilir.

Önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), günlük zaman çerçevesi grafiğinde yükseliş hizasını koruyor. 50 EMA çizgisi, Terra fiyatına dinamik destek sağlarken 100 EMA, genişletilmiş düzeltmeleri kapsıyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (63), bir yükseliş hissine işaret ediyor. Grafik aynı zamanda bu rallide bir miktar zayıflığa işaret eden düşüş eğilimi gösteriyor.

LUNA 4 saatlik fiyat grafiği

Terra için kazandıran yatırım stratejisi

LUNA tokeninin mevcut fiyatı, gün içi %0,67 kazançla 74,7 dolarda. Genel direnç kripto paranın potansiyel büyümesinin anahtarını elinde tutuyor. Bu nedenle kripto yatırımcıları yeni bir long pozisyona girmeden önce fiyatın bu direnci kırmasını beklemeli.

Aksine, RSI’daki düşüş eğilimi göz ardı edilemez ve kripto paranın fiyatı da bu direnci reddetmek için bir tehdit oluşturuyor. Bu da pariteyi 55 $’a düşürebilir.

Geleneksel pivot seviyesine göre, LUNA yatırımcıları 92,5 ve 84,9 doların önemli bir rol oynamasını bekleyebilir. Destek seviyeleri ise 73,4 ve 65,5 dolar seviyelerinde.

Bu seviyelerin CoinGape analistleri tarafından verildiğini ve asla kesinlik sunmadığını lütfen unutmayın. Kendi stratejinizle kıyaslayıp fikir edinmek için kullanabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin