Ada fiyatı 1 dolara gidiyor! Cardano piyasayı domine ediyor
Ada fiyatı 1 dolara gidiyor! Cardano piyasayı domine ediyor

Yıldız altcoin gözünü 1 dolara dikti! Çılgın yükseliş kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – Cardano fiyatı, DeFi ekosistemindeki artan hakimiyetle birlikte son zamanlardaki düşüşün ardından toparlanıyor. Ethereum katili, DeFi ekosistem alanında Optimism ile doğrudan rekabet halinde.

Cardano fiyatı DeFi üstünlüğündeki artışla toparlanmaya başladı

Cardano fiyatı, altcoinin üstünlüğündeki artışla geçen hafta çift haneli kazançlar kaydetti. Analistler, Ethereum katili Blockchain’in büyük hamleler yaparken 1 dolarlık hedefe ulaşma yolunda olduğunu savunuyorlar.

Mart 2022’de, Cardano ağındaki DeFi uygulamalarına sermaye girişi, stake etme ve diğer mekanizmalar yoluyla arttı. Topluluk odaklı kripto istihbarat hesabı @cardano_whale’den alınan verilere dayanarak, Cardano ağının staking dahil toplam kilitlenen değeri, bir aylık önemli artışa tanık oldu.

Cardano ağındaki tüm DeFi protokollerinde, kilitlenen toplam değer 10 milyon dolar arttı. Kripto takipçisi DeFi Llama’dan alınan verilere dayanarak, Cardano ağının Toplu TVL’si 277 milyon dolar. TVL’deki bu artış, DeFi hakimiyetini %0,2 ile Ethereum’un 2. katman protokolü Optimism ile aynı seviyeye getirdi.

Total Value Locked on the Cardano network

Analistler, Cardano fiyat trendini değerlendirdi ve bir aylık düşüş hareketinden sonra trendin tersine döneceğini tahmin etti. FXStreet analistleri, Cardano fiyatının 1 dolara doğru büyük bir hamle yapma yolunda olduğuna inanıyor.

Analistler, %61,8 Fibonacci düzeltmesinin 0,70 ila 0,80 dolar aralığında sağlam destek sağladığını savunuyorlar ve hacim profiline bağlı olarak 0,35 dolara düşüş için bir fırsat belirlediler. Haftalık grafik, zaman döngüsü açısından Cardano fiyatının bir yükseliş trendine girmeye ve 1 dolarlık bir hedef gözetmeye hazır olduğunu gösteriyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin