Yıldız altcoin'e yeni özellik geliyor: Ralli tetikleyicisi olur mu?
Yıldız altcoin'e yeni özellik geliyor: Ralli tetikleyicisi olur mu?

Yıldız altcoin’e yeni özellik geliyor: Ralli tetikleyicisi olur mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milkomeda Vakfı, doğrudan Cardano Blockchain’e bağlı Ethereum Virtual Machine (EVM) uyumlu bir yan zincir olan C1’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Peki bu 2. katman çözümünün kullanıma sunulması neden önemli?

Cardano ağına önemli bir özellik geliyor

Kullanıcılar artık varlıkları iki Blockchain arasında sorunsuz bir şekilde taşıyabiliyor ve bu da popüler Ethereum tabanlı merkezsiz uygulamaları (dApp’ler) Cardano’nun üzerinde çalıştırmayı mümkün kılıyor. Bu özelliğin, yakın zamanda Milkomeda’nın öncülük ettiği paketli akıllı sözleşme teknolojisi ile elde edildiğini belirtelim.

Input Output CEO’su Charles Hoskinson, attığı bir tweet’te Milkomeda protokolüne ana katkıda bulunan ürün tabanlı bir Blockchain şirketi olan DcSpark’ı tebrik etti. C1 katman-2 çözümünün piyasaya sürülmesini Cardano için “harika bir gelişme” olarak nitelendirdi.

Şubat ayında Milkomeda Vakfı, Ethereum ağından varlıkları kolayca köprülemeyi mümkün kılmak için birlikte çalışabilirlik protokolü ile bir ortaklık duyurmuştu. Cardano ve Ethereum arasındaki köprü, o ayın sonunda testnet modunda başlatılmıştı.

Yükselişi tetikledi

EVM uyumlu katman-2 çözümünün piyasaya sürülmesi, son günlerde Cardano için önemli bir yükseliş tetikleyicisi oldu. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre ADA, diğer büyük altcoinlerden daha iyi performans göstererek geçen hafta %32’nin üzerinde bir ralli yaptı.

Duyuruya göre, bekleme listesindeki ilk 10.000 adres Milkomeda ile ilk etkileşime geçebilenler olacak. Ekip, bekleme listesini “mümkün olan en kısa sürede” kaldırmayı planlıyor.

Ethereum varlıklarını kullanabilmek için kullanıcıların MetaMask cüzdanlarını Milkomeda C1 ile kurmaları ve varlıklarını Cardano ana ağından taşımaları gerekiyor.

Önümüzdeki aylarda, Milkomeda Vakfı, Algorand ve Solana’ya daha geniş bir birlikte çalışabilirlik sağlayacak bir destek ekleyecek.

Bu tarz gelişmelerin ağ sağlığı, pazarlama ve geleceğe yönelik güven sağlaması sebebiyle oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Gelişme çoktan fiyatlanmış olsa da orta ve uzun vadede ağın daha sağlıklı olması fiyatların daha da yukarı taşınmasına olanak tanıyabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin