Yıldız altcoin dipten sıçrama sinyali verdi! İşte ayrıntılar

Yıldız altcoin dipten sıçrama sinyali verdi! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon fiyat hareketi, ayrılan kanalın destek trend çizgisi yakınında daha düşük fiyat reddini gösteriyor. Altcoin, destek trend çizgisi ile 2,14 dolarlık yatay seviyenin kesiştiği noktaya yakın. Peki MATIC, yüksek talep seviyesinden yükselmeyi başaracak mı, yoksa artan satış baskısına yenik mi düşecek?

Polygon (MATIC) altcoin fiyat grafiği

22 Aralık’ta Polygon‘un MATIC altcoin’i 2,5 dolarlık bölgenin üzerine çıkmaya çalışıyordu. Kripto para fiyatı yükselişe geçti, ancak satış baskısındaki ani artış 2 dolara düşmesine neden oldu.

Teknik göstergeler

Kripto para, fiyatı, destek trend çizgisinin ve yatay bir seviyenin birleştiği 2,14 dolara yakın yüksek talep alanının üzerinde sürdürmek için mücadele ediyor. Bununla birlikte, artan satış baskısı, fiyatın düşmesine neden oluyor.

Günlük grafikteki önemli EMA’lar yükseliş eğilimini koruyor. Bununla birlikte altcoin, 50 günlük EMA’nın altına düşüyor ve fiyat reddini düşürerek 100 günlük EMA’nın üzerinde kalıyor.

Günlük grafikteki RSI, aşırı satım bölgesindeki K ve D çizgisini gösteriyor. Bununla birlikte, çizgiler yakında düşüş eğilimini tersine çevirebilecek bir yükseliş sinyali verecek.

ADX göstergesi, önceki yükseliş eğiliminde bir kayıp olduğunu göstererek eğimde hafif bir düşüş ortaya koyuyor.

Altcoin yükseliş sinyalleri veriyor

MATIC token fiyatı, günlük grafikte düşen bir kanal içinde kısa vadeli bir geri çekilme gösteriyor. Bununla birlikte, 2 dolardaki psikolojik destek seviyesi, çift dip deseni göstererek düşüşün  tersine dönme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Polygon (MATIC) teknik grafik

Artan satış baskısı, talebi 2 doların altına düşürebilirse yatırımcılar arasında daha fazla korku ortaya çıkabilir. Bu nedenle, traderlerin alım fırsatlarına dikkat etmeleri gerekiyor.

Fiyat hareketi, günlük grafikte 2,70 dolar yatay seviyesinin ardından 2,44 dolar direnç seviyelerini gösteriyor. Bu arada, önceki yükseliş dönüşleri destek seviyelerini 1,80 dolar ve 1,46 dolar olarak işaret ediyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin