Cardano fiyatı 1,6 dolara yükselebilir! Peki nasıl?
Cardano fiyatı 1,6 dolara yükselebilir! Peki nasıl?

Yıldız altcoin dipten alım fırsatı veriyor olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, BTC’nin son iki gün içinde düşmesiyle 23 Mart’taki kırılmasının ardından elde edilen kazanımları kaybetmiş gibi görünüyor. Bununla birlikte bu düşüş, ADA’yı dipten almak isteyen yatırımcılar için bir fırsat olabilir.

Cardano, Input Output Global’ın Project Catalyst’i, Afrika odaklı bir kuluçka merkezi olan Ariob ile ortaklık yaptı. Bu işbirliğini detaylandıran blog yazısında şu detaylara yer verildi:

“Bu stratejik ortaklık, Cardano’nun inovasyon motoru olan Project Catalyst tarafından finanse edilen projelerin büyümesini artırmak için tasarlandı. Yüksek potansiyelli Catalyst start-up’larına, Afrika’daki gerçek hayattaki zorlukları çözen ürünler geliştirmeye yardımcı olmak için girişim oluşturma uzmanlığına ve kaynaklarına erişim sunuyor.”

Cardano fiyatı yükselişe hazırlanıyor

Cardano fiyatı, 19 Şubat’tan 23 Mart’a kadar olan hareketlerinden dolayı bir “Adem ve Havva” modeli oluşturdu. V şeklindeki vadi “Adem” olarak bilinir ve bunu “Havva” olarak adlandırılan yuvarlak bir dip oluşumu izler. Bu formasyon, vadinin derinliğinin kırılma noktasına 1 dolardan eklenmesiyle elde edilen, %25’lik bir artışla 1,26 dolara çıkacağını tahmin eden bir dipten dönüş formasyonudur.

ADA, 23 Mart’ta 1 dolar psikolojik seviyesini kırmasına rağmen, 1,26 dolar olarak öngörülen hedefe ulaşamadı. Ayrıca, trendi tersine çevirerek ADA’nın 1,05 dolardaki kontrol hacim noktasına geri dönmesine izin verdi.

Bu aşağı hareket, uzun vadeli sahiplerin birikim yapması için mükemmel bir fırsat. Kontrol noktasının etiketlenmesinden bu yana, ADA oldukça fazla satın alma baskısı gördü ve bunu %5 artırdı.

İleriye dönük olarak, piyasa katılımcıları Cardano fiyatının sonunda hedefine 1,26 dolardan ulaşmasını bekleyebilir. İlginç bir şekilde, bu hedef, 1,22 dolardan 1,35 dolara uzanan bir düşüş kırıcısının içinde mevcut ve bu, bariyerin üzerinde bir hareketin zorlu ve sıkı bir iş olacağını gösteriyor.

Bununla birlikte, söz konusu engelin ortadan kaldırılması, Cardano fiyatını 1,60 dolara iten kazançlara yol açabilir.

ADA/USDT 1-day chart

ADA etrafındaki iyimserlikten bağımsız olarak, büyük kripto için trendin tersine dönmesi, Cardano dahil olmak üzere altcoinlerdeki mükemmel kurulumları mahvedebilir. Böyle bir durumda, 1 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu daha düşük bir dip üretecek ve böylece Adem ve Havva’nın Cardano fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Bu gelişme, 0,85 dolar destek seviyesini etiketleyen ADA için bir düzeltmeyi daha da tetikleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin